Pauluś89
Grudzień 2009
No widzisz zajęte są :-)no nie wierze ... powiesilam pranie, wzielam sie za kuchnie a wy jeszcze nic nie napisalyscie !!! szok !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No widzisz zajęte są :-)no nie wierze ... powiesilam pranie, wzielam sie za kuchnie a wy jeszcze nic nie napisalyscie !!! szok !!

. Szacunek i uklony
Kopciuszku wogole sie nie przejmu nadrabianiem, jak nie masz czasu to trudno sie mowi i kropkaCzesc dziewczyny:-)nie jestem w stanie nadrobic tego o czym pisałyscie:-(nie było mnie jakis czas bo mój braciszek jak juz wiecie przyjechał d Pl i mam nadal problemy z netemnormalnie mam juz dosc.
U mnie nic sie nie zmieniło poza tym ze juz zaczynam delikatnie czuc maluszka,takie smyranie od srodka ale juz niedługo pewnie bedzie dawał czadu;-)
Wazne, zebys byla z nami na biezaco. ;-)Witam dziewczynki!!
Słyszałam, ze pachwiny bolą bo macica się rozciąga, ale żeby aż taaaaaak

Mea i jak tam bol glowy? Pewnei doczytam przy ostatnich stronach. Podziwiam jednak, ze z takim bolem dajesz rade myc okno. Skoro pijesz wode i wyadaje sie to pomagac to moze bylas nienawodniona odpowiednio. Czasem wlasnie glowa od tego boli, czasem od niskiego cisnienia, czasem od niedotlenienia, czasem od stresu. Na wszystkie te bole mozna zaradzic naturalnie. Jesli to migrenowy to chyba tylko leki p/bolowe. Niech Cie maz jeszcze pomasuje po glowie. Mnie to pomaga (to chyba przy bolu "stresowo-emocjnonalnym")
. Trochę wcześnie, bo mówią, że to raczej w 3 trymestrze się zdarza, no ale widać wcześniej też. Zdarzyło się już 2 razy, ból masakra, na szczęście opanowałam, jak ten skurcz rozluźnić. No tylko co z tego, jak potem i tak czuję tą łydkę i znowu nie umiem zasnąć. Poszłam dzisiaj do szpitala do gina, bo kończą mi się recepty na Luteinę, więc wspomniałam mu przy okazji o tych skurczach i zalecił brać MAGNEZ B6. No więc wykupiłam go- mam nadzieję, że to pomoże, bo jak mam się tak męczyć jeszcze prawie 5 m-cy

.
.Witama my sie szykujemy z dzidzią na Boże Narodzenie. Płci jeszcze nie znamy ale wszyscy przepowiadają ze chlopak.. Dzidzia się kręci od kilku tygodni ale dopiero teraz czuję dokładnie gdzie. Czasami tak sie wywierci na powierzchnie , ze pod palcami mozna ja wyczuć, brzucha nie widac jeszcze. No i koty zaczely mnie unikac. Co do cisnienia to sposob z kawa mi tez pomaga na bol glowy-chyba ze pogoda kiepska to po prostu przesypiam.Pozdrawiam mamusie z wroclawia i zapraszam starszaki do Akademi Postaw Tworczych (akademia malucha) na ul Reja 96 - przyjmujemy dzieciaczki od 4 m z

Moje maleństwo też bardzo lubi się wypychać, aż czasami czuję je wyraźnie pod ręką. A jaki mam przy tym krzywy brzuch
Czy któraś z Was odczuwała może jakieś bóle w pośladku. Bo ja czasami nie mogę się pochylić, łapie mnie taki ból, że nawet mam problem, żeby się wyprostować czy ruszyć nogą. Tak jakby złapał mnie skurcz.
Boli przeokrutnie:-( Mowilam o tym lekarzowi. Pytal czy mam problemy z siusianiem, czy nie boli jak sie zalatwiam, obstukal mi nerki i stwierdzil, ze jak nerki nie bola to jest dobrze. Najprawdopodobniej to ucisk macicy na jakis nerw i nic z tym nie mozna zrobic
Dokładnie! W ciąży umiar to podstawa i tyczy się chyba wszystkiego poza rozsądkiem ;-) A ja jak suszę włosy, to zajmuje mi to ok 40min z przerwami, bo skubane są długie, grube i długo schną i jak je wyciągam na szczotkę, to masakra ręce opadają. Staram się także jak najmniej kucać z resztą nogi mi puchna w łydkach i nawet mnie troszku boli gdy kucam.
A pamietacie moze na której stronie najlepiej spać w ciąży?

A mnie na frankfuterki wzięło, więc zmykam robić sobie kolacjęMój pracuje do 22, zrobię mu sms-owo smaka bo on to mięsożerny
![]()