kopciuszek2107
Fanka BB :)
Kopciuszku wogole sie nie przejmu nadrabianiem, jak nie masz czasu to trudno sie mowi i kropkaWazne, zebys byla z nami na biezaco. ;-)
Wiesz co moze i czasu by sie znalazło ale ten piepszony net mi na to nie pozwala
normalnie nigdy nie wiem kiedy mnie rozlaczy a zeby podłaczyc to czekam i czekam
teraz chwilowo jest poprawa ale znajac zycie to przechwale i zaraz znowu bedzie klapa:-(nawet nie moge napisac co i jak:-(Mam nadzieje ze mi wybaczycie!
Wazne, zebys byla z nami na biezaco. ;-)

na 3d i 4d sie nie wybieram i plci tez nie chce znac czy ze mna jest cos nie tak

. Ja lubie spacery i marsze i plywanie, to pobudza wszystkie miesnie i utrzymuje kondycje, z tym, ze po marszu brzuch twardnieje mi z dolu. Wszystko z umiarem wiec Paulus.
. Trochę wcześnie, bo mówią, że to raczej w 3 trymestrze się zdarza, no ale widać wcześniej też. Zdarzyło się już 2 razy, ból masakra, na szczęście opanowałam, jak ten skurcz rozluźnić. No tylko co z tego, jak potem i tak czuję tą łydkę i znowu nie umiem zasnąć. Poszłam dzisiaj do szpitala do gina, bo kończą mi się recepty na Luteinę, więc wspomniałam mu przy okazji o tych skurczach i zalecił brać MAGNEZ B6. No więc wykupiłam go- mam nadzieję, że to pomoże, bo jak mam się tak męczyć jeszcze prawie 5 m-cy
.
I tak trzymac;-)