reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczynki:) od wczoraj probuję nadrobć weekendowe zaległości ale jeszcze trochę to potrwa bo a to obiad, a to praca, goście przyjdą i takie to czytanie. Ale muszę się pochwalić że w piątek pierwszy raz poczułam maluszka- tak się wierciło toto małe że mi bluzka skakała:-D A w niedzielę rano mój mężuś poczuł jak mnie bobo kopie- super sprawa.No i w końcu udało mi się umówić na wizytę....Chciałabym już zobaczyć moje maleństwo. Chociaż płeć zamierzam poznać przy porodzie- jakoś nam się do tego nie śpieszy

reklama
Zouza skoro tak cierpisz to koniecznie wypytaj lekarza.

A wiecie ja dzisiaj snilam o moim dziecku. Jakos tak, ze je urodzilam i nie widzialam zaraz po porodzie dopiero po 2,3 dniach. I jak je zobaczylam to bylo mulatem (jak bym je miala z murzynem) dodatkowo mialo juz chyba z 4 zabki i bylo chlopcem. :szok::szok::-D:laugh2::eek: Probowalam je karmic piersia a ono sie wyglupialo i chwytalo mi zabkami sama brodawke sutkowa.
Tak mi bylo dziwnie w tym snie... Wiem, ze w ciazy sny sa bujne, bo takie tez mialam w ciazy z Alkiem, poprostu rzeczy niestworzone, ale czarne dziecko???????:eek:

I ja sie witam rano :)
Ajjjj jakas u nas pogoda nie zaciekawa ,cale niebo zachmurzone nad czym bardzo ubolewa moje dziecko.
Ja juz po drugim sniadaniu ahhahah ,wstalam o 6 bo juz glodna bylam ,a pozniej jak maly wstal zjadlam drugie sniadanie ....Teraz tak mnie naszlo na zupke chinskaaaaaaaaa !!!!! Ze i ja sobie zrobiłąm i czekam az wystygnie !

Martuśka co do ułożenia to pamietam, ze Antoś sie przekręcił główką w dół w 36 tyg:tak: więc spokojnie, dużo mamy czasu:tak: Z reguły już w ósmym miesiącu dzieciaczki sa przygotowane do podrózy:-)

I ja dzisiaj mam wizyte u gina, zrobiłam badania i wszystko wskazuje na anemię:-( na obciążenie glukozą tez zrobiłam badania i na szczęście jest oki, a martwiłam sie, bo miałam omdlenia.

Mam tez cichą nadzieję, że maleństwo sie ułoży dobrze i że pookaże co tam chowa między nóżkami:-)

Koniecznie daj znac jak powizycie !!!!!! Trzymam kciuki !!! Ale jestem ciekawa co ci lekarz powie !Co do anemii nie martw sie lekarz napewno temu zaradzi :)

dzien dobry!
juz nie wyrabiam z ta moja bezsennoscia. polozylam sie spac o 1 a wyspana bylam juz o 4!zwariuje.
Rozalka wrocila juz z wakacji :-) i tak dlugo wytrzymala. teraz wisi mi na szyi i powtarza ze jestem kochana:-D.
Mam bardzo twardy brzuch i pobolewa mnie, wzielam cala nospe forte i za bardzo nie pomaga..

Coreczka sie tez steskniła za mamusia :) :tak: Odpoczywaj z tym twardnieniem brzuszka lepiej sie dzisiaj nie przemeczaj !

hehe a my z naszym teamem w poprzedniej pracy w citibanku, mieliśmy w oddziale czasowo podłączoną neo i nasze motto dnia brzmiało następująco:
"Telekompromitacja Polska S.A. To ludzka rzecz okradać!"
Współczuję zatem kopciuszku i łączę sięw bólu.

Witam wtorkowo moje Panie!

Mea jesteś lodotwórcą!!! Lód pomóg, a jak! Opuchlizna zeszła, i dziś normalnie funkcjonuję :laugh2::rofl2::-D. Wypłukałam jeszcze papuchnę szałwią i przeszło ;-)

A z odrzutów, to ja jakiś czas nie mogłam patrzeć na moje ukochane pomidorki,a teraz .. odmieniło się :tak:i zajadam na całego takie malusie koktajlowe od teściowej z działki- normalnie pyyychotka :-)

Jak dobrze ze bol minoł !!!!! Twarda babka z ciebie :P :) Co do pomidorkow ....ja tezzzzzzzzzzzzzzz koktajlowe wciagam UWIELBIAM !!!!
NO i tesciowa masz zlota babke !!!!

ja też dziś na wizyte do ginia, ale jestem taka zestresowana strasznie sie boje czy wszystko wporządku, a może będe miała szczęście i ginio powie kto w moim brzuszku mieszka

NIe denerwuj sie napewno wszystko jest ok :) trzymam kciuki za was i daj znac koniecznie jak po wizycie !!

A ja zdaje sie polowie tego tyg zaczne 6 miesiac. Rozne zrodla podaja roznie, ale wiekszosc, ze do 22 tyg jest piaty, a ja dzisiaj koncze pelne 22.
Czas leci, byle do listopada, bo wtedy ide na urlop juz do porodu:-)

Lece odprowadzic mojego smerfa do przedszkola. Potem dokonczyc obiad i do pracy na popoludnie.

Hej dziewczynki:) od wczoraj probuję nadrobć weekendowe zaległości ale jeszcze trochę to potrwa bo a to obiad, a to praca, goście przyjdą i takie to czytanie. Ale muszę się pochwalić że w piątek pierwszy raz poczułam maluszka- tak się wierciło toto małe że mi bluzka skakała:-D A w niedzielę rano mój mężuś poczuł jak mnie bobo kopie- super sprawa.No i w końcu udało mi się umówić na wizytę....Chciałabym już zobaczyć moje maleństwo. Chociaż płeć zamierzam poznać przy porodzie- jakoś nam się do tego nie śpieszy
NO to gratuluje pierwszych ruchow malenstwa !!! MOje dzidzi tak kopie ze juz mnie wybudza ze snu czasami he he :) Teraz bedziesz czula coraz czesciej maluszka i coraz wyrazniej :P

A wiecie ja dzisiaj snilam o moim dziecku. Jakos tak, ze je urodzilam i nie widzialam zaraz po porodzie dopiero po 2,3 dniach. I jak je zobaczylam to bylo mulatem (jak bym je miala z murzynem) dodatkowo mialo juz chyba z 4 zabki i bylo chlopcem. :szok::szok::-D:laugh2::eek: Probowalam je karmic piersia a ono sie wyglupialo i chwytalo mi zabkami sama brodawke sutkowa.
Tak mi bylo dziwnie w tym snie... Wiem, ze w ciazy sny sa bujne, bo takie tez mialam w ciazy z Alkiem, poprostu rzeczy niestworzone, ale czarne dziecko???????:eek:

Marta ,ja tez mam kosmiczne sny choc jeszcze ani razu nie snilam o ciazy ,malenstwie porodzie itp , ja to wogole sny mam nie z tej ziemi ...nawet sie modlilam przez sen :eek::eek::eek:

Martuska i Mexi temat skurczów łydek byl w polowie lipca... ja to mialam gdzies w czerwcu podczas seksiku ale odkad zaczelam jesc witaminki dla bab w ciazy to przeszlo.... do teraz wczoraj mialam problem wejsc po schodach bo czulam cos w lydkach!!

teraz sie przywitam napisalam szybko o tych skurczach bo bym zapomniala:eek:

ja juz od rana latam po doktorach, przed 8 bylam pobrac krew i jak czekalam o malo nie zjechalam a potem mialam wizyte u internisty czemu wlasnie mi sie zdarza zaslabnac:sorry: on oczywiscie nie wie..:crazy: ale EKG w porzo wiec to dolegliwosci ciazowe:baffled:

ja snilam, ze urodzilam chlopca z blekitnymi oczami, ta barwa normalnie bila po oczach!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry