Pauluś89
Grudzień 2009
Ja właśnie wsunęłam dwe kanapki z szynką i ogórkiem małosolnym własnej roboty![]()
Mmm takie ogóreczki pycha!
Własnie jestem u babci i jej wyjadam:-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie wsunęłam dwe kanapki z szynką i ogórkiem małosolnym własnej roboty![]()
Własnie jestem u babci i jej wyjadam:-)Ja dziś kartoflankę robię, dochodzi już do siebieApetytu dziś też nie mam zbytnio.
Alez prosze:-) Gdyby jeszcze tak przestalo bolec to byloby cudnieHej Dziewczynki!
Witam nową mamęBrzuszek na pewno wkróce Ci urośnie. Ja też długo nie miałam a teraz po zmierzeniu obwodu mam prawie 20 cm więcej!!!
Co do biustu to mi z A urósł do B i oboje z mężem jesteśmy z tego powodu bardzo zadowoleni
jutka i arabella dzięki za odpowiedź odnośnie tego bólu pośladka.
Moje dziecko jakieś wygłodniałe, cały czas tylko bym jadła![]()
Co do jedzenia to ja tez pochlaniam wszystko w kolo i ciagle ruszam buzia, normalnie non stop

Ja rowniez witam nowa mameDzięki dziewczyny za miłe przyjęcie;-)
Chérie ja skończyłam brać Luteinę i Acard w 16 tc.
Teraz biorę tylko kwas i witaminy. Właśnie zakupiłam wczoraj kolejną paczkę i okazało się, że po 13 tc bierze się inne witaminy i kuźwa te inne kosztują 52 zł......tzn mąż mi je kupił. Ja bym tyle nie wydała, ale, że On nie bardzo się zna to kupił to co poleciła mu babka w aptece
moka83 mi biust zrobił się pełniejszy, ale staniki noszę te came co przed ciążą
sylwik1987 obyś tylko dobrze czuła się tego dnia.
Ja w wrześniu mam wesele szwagra i kupiłam sobie krótką kieckę....oby mi nogi nie spuchły
mea ile ja bym dała, żeby mieć już takie duży brzuszek i móc się nim wszędzie "chwalić"

Ja biore falvit mama i nie narzekam, a kosztuja cos ok 20zl
aaaaaaaaaaa, mam ważne pytanie... co prawda zapytam lekarza bo idę we wtorek za tydzień na to usg 4dale Wasza opinia też jest dla mnie ważna.
Otóż chcemy się z moim M wybrać do Paryża gdzieś pod koniec sierpnia, z tym że myśleliśmy jechać samochodem, i trzy osoby z tyłu.
Pytanie czy to nie głupi pomysł ? około 20 godzin się będzie jechało, wiadomo że postoje co 2-3 godziny ( albo i częściej bo mnie się w podróży non stop chce siku :] tylko czy ta pozycja siedząca tyle godzin nic mi i bobasowi nie zaszkodzi ?
bede wtedy gdzieś w 21 tygodniu, hmmmmm ?
Milego wypoczynku i wracaj do nas szybko:-)No dziewczynki ja jadę na wakacje.
Wracam 7mego to się odezwę. 3majcie się tam i wasze dzieciaczki![]()

Pytalam lekarza i powiedzial ze on za mnie nie zdecyduje bo choc ciaza jest cacy to wszystko po drodze sie mze zdazyc. Ale mozna, tylko nospe ze soba zabrac i w razie koniecznosci lykac. No i nie pojechalam
Ja moge wszystko:-)na kolacyjke nie wiem co zrobic czy pieczarki pieczone w bułce czy ugotowac fasole,mam jej tyle w ogródku ze szok![]()
Ja na kolackę będę miała 2 hot dogi własnej roboty bo sobie odpowiednie bułki kupiłam a składniki i parówcie mam w lodówce:-)