• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej Dziewczynki!
Witam nową mamę:) Brzuszek na pewno wkróce Ci urośnie. Ja też długo nie miałam a teraz po zmierzeniu obwodu mam prawie 20 cm więcej!!!
Co do biustu to mi z A urósł do B i oboje z mężem jesteśmy z tego powodu bardzo zadowoleni:)
jutka i arabella dzięki za odpowiedź odnośnie tego bólu pośladka.
Moje dziecko jakieś wygłodniałe, cały czas tylko bym jadła:)
Alez prosze:-) Gdyby jeszcze tak przestalo bolec to byloby cudnie:tak: Co do jedzenia to ja tez pochlaniam wszystko w kolo i ciagle ruszam buzia, normalnie non stop:eek:
Moj biust wystrzelil z c na dd - zalamka, normalnie mam cyce, ze hej:szok:
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie;-)

Chérie ja skończyłam brać Luteinę i Acard w 16 tc.
Teraz biorę tylko kwas i witaminy. Właśnie zakupiłam wczoraj kolejną paczkę i okazało się, że po 13 tc bierze się inne witaminy i kuźwa te inne kosztują 52 zł:eek::eek:......tzn mąż mi je kupił. Ja bym tyle nie wydała, ale, że On nie bardzo się zna to kupił to co poleciła mu babka w aptece

moka83 mi biust zrobił się pełniejszy, ale staniki noszę te came co przed ciążą

sylwik1987 obyś tylko dobrze czuła się tego dnia.
Ja w wrześniu mam wesele szwagra i kupiłam sobie krótką kieckę....oby mi nogi nie spuchły:baffled:

mea ile ja bym dała, żeby mieć już takie duży brzuszek i móc się nim wszędzie "chwalić"
Ja rowniez witam nowa mame:happy:
Auc to drogie te witaminy:baffled: Ja biore falvit mama i nie narzekam, a kosztuja cos ok 20zl:tak:

aaaaaaaaaaa, mam ważne pytanie... co prawda zapytam lekarza bo idę we wtorek za tydzień na to usg 4d :D ale Wasza opinia też jest dla mnie ważna.
Otóż chcemy się z moim M wybrać do Paryża gdzieś pod koniec sierpnia, z tym że myśleliśmy jechać samochodem, i trzy osoby z tyłu.
Pytanie czy to nie głupi pomysł ? około 20 godzin się będzie jechało, wiadomo że postoje co 2-3 godziny ( albo i częściej bo mnie się w podróży non stop chce siku :] tylko czy ta pozycja siedząca tyle godzin nic mi i bobasowi nie zaszkodzi ?
bede wtedy gdzieś w 21 tygodniu, hmmmmm ?

Pozycja siedzaca i do tego w samochodzie nie jest dobra dla dziecka, poniewaz pod wplywem ruchow jakie wykonuje auto dziecko naciska na kanal rodny. Takze tyle godzin w aucie nie polecam, a wiem jak to jest bo bylam autem w wawie a mam do niej kupe km i podroz znioslam okropnie! Znaczy na poczatku bylo super, kocham jezdzic autem, ale w drodze powrotnej dostalam skurczy i musialam brac tabletki rozkurczowe zeby nie zaczac rodzic:-( Odradzam z calych sil ta wyprawe.

No dziewczynki ja jadę na wakacje.
Wracam 7mego to się odezwę. 3majcie się tam i wasze dzieciaczki :-D
Milego wypoczynku i wracaj do nas szybko:-)

reklama
No i zrobiłam się głodna :-( A dopiero wypiłam Gorący Kubek cebulowy! Oj złe kobiety jesteście, złeeee... ;-) Ruskich nie mam, chleba nie mam (tylko jakieś paskudne słodkie bułki), gołąbki jeszcze by się jakieś znalazły może... Ale na co ja mogę mieć ochotę? Może też fasolkę ugotuję ;-)

U nas chłodno dzisiaj, niecałe 20 stopni i co chwilkę pada, ale duszno jest strasznie. I wiatr stosunkowo mocny. Ogólnie bardzo dziwna pogoda... Ale wolę to niż upały :-)

Z witamin brałam Prenatal przez 4 miesiące, ale zaczął mnie uczulać. Dostałam wysypki i cała się drapałam. Odstawiłam i jest lepiej. Teraz sporadycznie biorę wapno i magnez jak mnie skurcze łapią oraz żelazo jak się słabo czuję. I wystarczy ponoć. Mam jeszcze w zapasie inne witaminy, bo nakupowałam przed wyjazdem na całą ciążę na przód, ale wątpię czy zjem wszystkie.

I również witam nową Mamę :-)
A teraz idę polować do lodówki, zobaczymy co tam mamy jeszcze... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry