Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jem, jem Kochana, wczoraj wyjątkowo apetytu nie miałam.Łoszalałaś babsztylu jeden! Na dupe dam, co to za odżywianie? Bułka i kefir przez cały dzień? Nu nu , nieładnie,Przynajmniej jakieś owocki wcinaj ;-)
może i racja, ale tak mi zapachniał, że musiałam skosztowaćCherie z wędzonymi rybkami, to ja bym się troszkę wstrzymała, zwłaszcza latem ... Ja mam fobię na punkcie wędzonych rybek, makreli, węgorza , ale boję się je jeść w ciąży.

już nie przesadzajmy z tym jedzeniem... przecież ciąża to nie jest jakaś choroba, ja staram się jeść wszystko (poza surowym mięsem i serkami pleśniowymi). a już na pewno nie zrezygnuję z kawy, bo bym chodziła półprzytomna.Ja kawę pochłaniałam litrami, ale teraz mnie odrzuciło i nie mogę patrzeć na szczęście.
A rybki faktycznie zdrowe i teraz przynajmniej wiem, które moge jeść :-)
Teściowa zrobiła wczoraj świeży sos z kurek i jak zjadłam to mówi do mnie "A ty w ciaży grzyby jesz, przecież nie wolno..." No i znów mam zonka, bo nie wiem czy można czy nie, niby nigdzie nie jest napisane, ze nie wolno ..
Jestem! Udało mi się wyprosić lekarza zeby na oddziale nie zatrzymywał i zgodził sie, wyniki badan beda jutro.... a ja jestem na przepustce
No i z dzidzi aoki, 22 tydzien, wszystko sie zgadza i bede miała SYNA!!!
A miałam cichutka nadzieje;-)![]()
gratuluje synusia!Jestem! Udało mi się wyprosić lekarza zeby na oddziale nie zatrzymywał i zgodził sie, wyniki badan beda jutro.... a ja jestem na przepustce
No i z dzidzi aoki, 22 tydzien, wszystko sie zgadza i bede miała SYNA!!!
A miałam cichutka nadzieje;-)![]()