Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cos w tym jest bo dzieciom zbija się goraczkę dopiero przy 39 stopniach. Dla nas to duzo ale dzieci całkiem inaczej goraczkuja niz dorośli. Starszemu synowi zbijałam gorączkę jak miał powyżej 38,5 stopnia. Zresztą już kilka razy była sytuacja, ze jednego dnia gorączkował a na drugi dzien był juz zdrowy, być może jakiegos wirusa łapał i organizm go zwalczał.Jak mieliśmy skierowanie do szpitala przy zapaleniu oskrzeli powiedzieli mi ,że 38,3 w pupie to nie temperatura.Tak się przejmują.. tylko jakby sami mieli chore dziecko w domu to byłoby zupełnie inaczej.Powodzenia Pauluś89.
kurcze...my na sztucznym i wit D3 Aluś bierze ciągle od urodzenia..dotyczas wszystko ok było. Nawet lekarka pytała czy podaję mu ciągle.
rozmowie. Ale teraz daje witaminkę i mam nadzieję, ze wszystko wróci do normy.Ja też kupiłam ten sprzet i bardzo sobie chwale, lepiej mieć niż potem szwędac sie po szpitalach. Trzymam mocno za ciebie kciuki aby wszystko dobrze sie ułożyło.
Ja małej smarowałam jezyczek patyczkiem do uszu, dzieki temu palce będą czyste :-) (nie wiem jak to zmyć)