Natalka_m
mama Lenki
Pochwalę się, że stosuję regularnie Tormentiol na moje znamie i już praktycznie nie ma śladu po zaczerwienieniu![]()
a na co to lek??
Wy też macie taką zgagę?? calymi dniami mnie pali

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pochwalę się, że stosuję regularnie Tormentiol na moje znamie i już praktycznie nie ma śladu po zaczerwienieniu![]()

Nie miałam zgagi jeszcze.a na co to lek??
Wy też macie taką zgagę?? calymi dniami mnie pali![]()
Mi też się dziwnie brzuszek zachowuje!!! Jak tylko trochę zachce mi się siku i wstenę z kanapy to mam cały twardy brzuch choć nie boli! Raczej tak ciągnie! Dopiero po kilku minutach wraca do normy![]()

a na co to lek??
Wy też macie taką zgagę?? calymi dniami mnie pali![]()

jak tylko mała wyszła to pierwsz co pomyślałam to: JEZU JUŻ MNIE NIE PALI!!!!Akozka nie mam czegoś takiego, ale rano mnie Mała uwierała w podbrzuszu i musiałam pozycję podczas siedzenia zmieniać, ale to przeszło. Bardzo możliwe, że to masz z rozciągania. Popytaj na wizycie u ginki, kiedy masz?
O jak dobrze, że macie już prawie wsjo kupione![]()
Mi też się dziwnie brzuszek zachowuje!!! Jak tylko trochę zachce mi się siku i wstenę z kanapy to mam cały twardy brzuch choć nie boli! Raczej tak ciągnie! Dopiero po kilku minutach wraca do normy![]()
akozka a zauważyłaś że mamy dokładnie ten sam dzięń ciąży:-)