Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Łącznie wydaliśmy w ciągu dwóch miesięcy ponad 2000 na autoale teraz mam pewność,że wszystko jest ok
![]()
Miesiac temu dostalam sukienke i byla jakby dopasowana - no i dzis rano przymiarka - dalej jest dopasowana i poszlam w niej do pracy! Czyli brzusio cos nie rosnie... No i bardzo dobrze, bo obawialam sie ze w 8-9 mies. bede go wozic taczka...
No niby tak, ale my rodzimy jeszcze w tym roku
ale macierzynskie sie w przyszlym skonczy wiec tez nas wszystkie zlapie to przedluzeniekuzynka rodzila w pazdzierniku i tegoroczne przedluzenie ja zlapalo
![]()
Nie jestem w temacie:-(
Witajcie
Nie wiem czy było to juz poruszane w jakimś wątku, aleciekawa jestem czy juz myślałyście nad porodem , czy chcecie żeby wasz facet był wtedy przy Was czy może jednak chcecie rodzić same? Ja na dzień dzisiejszy chciałabym byc wtedy z moim M., choc niektórzy mi odradzają, bo niby facet po porodzie przestaje uważać kobietę za atrakcyjną ,itp(może cos w tym i jest, ale dla mnie to przeżycie jestłączące dwoje ludzi)
też tak myślałam.. ja od października albo i predzej zacznę poważnie kupować wszystko dla dzidzi.. tak powolutku..
większosc z allegro i to od jednego sprzedawcy zeby na przesyłce oszczędzić![]()