• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Mi to lekarz tłumaczył w ten sposób,że macica zawieszona jest po bokach na wiązadłach a z tego tytułu,że jest jeszcze "mała" to się buja jak na huśtawce:-) i to czasem może być bardzo bolesne:tak:
jakoś tak to było:cool2:

reklama
Akozka jeśli Ci nie minie i jeśli dalej będziesz się martwiła to możesz w Polsce do innej ginki zajść, myślę, że Cię nie oleje z samym pytaniem.. Ale myślę, że jak tu dziewczyny wparują na forum to Ci bardziej pomogą;*

Taki mam zamiar, ale to też będzie dopiero koniec sierpnia... Na razie "uderzyłam" do Teściowej, jako pediatra może coś wie... Powiedziała, że poczyta, ale jej się wydaje, że to kwestia rozciągania się i że może tak być. Dlatego jeszcze nie panikuję... jeszcze... :-(
A lekarze do których dzwonię to albo już nie mają terminu albo ich nie będzie albo nie odbierają. Mi niestety pasuje tylko jeden dzień - czwartek 27.08, kiedy będę w Łodzi i będę się szykować do weseliska (5 dni!!! szaleńcy!!!). No i po weselu we wtorek może przez chwilę, ale wtedy będziemy się pakować i ruszać na północ... Muszę coś wymyślić i to szybko :-)

Mi to lekarz tłumaczył w ten sposób,że macica zawieszona jest po bokach na wiązadłach a z tego tytułu,że jest jeszcze "mała" to się buja jak na huśtawce:-) i to czasem może być bardzo bolesne:tak:
jakoś tak to było:cool2:

O! I to może być odpowiedź na mój problem! Dzięki! :-* To cudowna wiadomość! To jest normalne i tak ma być! :-D Huśtwka macicowa mi pasuje, bo to normalne :-D

O widzisz Akozka, to chyba Twój problemik rozwiała Natalka:)

Tak właśnie :-D Już się nie martwię. Po prostu tak ma być :-)

a ja swojego ubiję bo zrobiłam mu jeść a on poszedł spać:angry:

A mój poprosił o herbatę i poszedł do wanny :-) Więc mam chwilkę spokoju i mogę nadrobić zaległości internetowe (hihihi).

reklama
już dajcie spokój z tym co wolno a nie wolno bo oszaleć można :oo: ja piję i kawę, i herbaty (różne, owocowe przede wszystkim).
ja kawy nie pije, ale herbatki wszytskie owocowe zasysam
Mi też się dziwnie brzuszek zachowuje!!! Jak tylko trochę zachce mi się siku i wstenę z kanapy to mam cały twardy brzuch choć nie boli! Raczej tak ciągnie! Dopiero po kilku minutach wraca do normy:no:
tezzz tak mam normalnie taki kamor sterczący sie robi, ale nie boli i za chwile mija
Nie miałam zgagi jeszcze.
A maść na np. zaczerwienienia, które nie chcą się goić same od siebie. Konsultowałam to z ginką i pozwoliła smarować znamię. Bo zaczerwienione znamię powinno się właśnie szybko leczyć. I już śladu nie ma:)
no to dobrze ze Ci przeszlo, moze poprostu Ci sie podraznilo, bo generalnie zle rokujace objawy to wlasnie jak znamie sie powieksza, swędzi, jest zaczerwienione, czy zmienia barwe, dlatego chcialam Cie wygonic do lekarza :) lepiej dmuchac na zmine
Ja i tak myślę o farmacji:-)
tylko nie idźcie na polonistykę bo tam jest masakrycznie nudno!!!
hehe farmacja tez hardcore, ja mialam przez dwa lata farmakologie, egzamin był straszny brrr, ale dostalam czwóreczkę wiec jakos dalam rade ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry