Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra Lachety, idę bo Mój z pracy wróciłDobrej nocki
![]()

Akozka jeśli Ci nie minie i jeśli dalej będziesz się martwiła to możesz w Polsce do innej ginki zajść, myślę, że Cię nie oleje z samym pytaniem.. Ale myślę, że jak tu dziewczyny wparują na forum to Ci bardziej pomogą;*
Mi to lekarz tłumaczył w ten sposób,że macica zawieszona jest po bokach na wiązadłach a z tego tytułu,że jest jeszcze "mała" to się buja jak na huśtawce:-) i to czasem może być bardzo bolesne
jakoś tak to było![]()
Huśtwka macicowa mi pasuje, bo to normalne 
O widzisz Akozka, to chyba Twój problemik rozwiała Natalka![]()
Już się nie martwię. Po prostu tak ma być :-)a ja swojego ubiję bo zrobiłam mu jeść a on poszedł spać![]()
ja kawy nie pije, ale herbatki wszytskie owocowe zasysamjuż dajcie spokój z tym co wolno a nie wolno bo oszaleć możnaja piję i kawę, i herbaty (różne, owocowe przede wszystkim).
tezzz tak mam normalnie taki kamor sterczący sie robi, ale nie boli i za chwile mijaMi też się dziwnie brzuszek zachowuje!!! Jak tylko trochę zachce mi się siku i wstenę z kanapy to mam cały twardy brzuch choć nie boli! Raczej tak ciągnie! Dopiero po kilku minutach wraca do normy![]()
no to dobrze ze Ci przeszlo, moze poprostu Ci sie podraznilo, bo generalnie zle rokujace objawy to wlasnie jak znamie sie powieksza, swędzi, jest zaczerwienione, czy zmienia barwe, dlatego chcialam Cie wygonic do lekarzaNie miałam zgagi jeszcze.
A maść na np. zaczerwienienia, które nie chcą się goić same od siebie. Konsultowałam to z ginką i pozwoliła smarować znamię. Bo zaczerwienione znamię powinno się właśnie szybko leczyć. I już śladu nie ma![]()
hehe farmacja tez hardcore, ja mialam przez dwa lata farmakologie, egzamin był straszny brrr, ale dostalam czwóreczkę wiec jakos dalam radeJa i tak myślę o farmacji:-)
tylko nie idźcie na polonistykę bo tam jest masakrycznie nudno!!!