• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

pewnie ze chce ale moj gin sie ze mna droczy ... pojde na 3d do innego to sie dowiem :)

a wczoraj mialam niezla akcje :)
bylam na dzialce u rodzicow po swieze warzywka i kwiaty a za plotem dzialki mieszka wlasnie moj ginekolog :) no i jak szlam do auta to on z zona podjezdzal do domu :) oczywiscie przyszedl zapytac jak sie czuje i wogole :) no i jego zonka najpierw mi powiedziala jaki opierdziel Marus dostal wieczorem jak na mnie przez telefon nakrzyczal i wogole :) (on biedny zmieszany stal i bal sie cos na swoja obrone powiedziec) a potem sie pyta czy juz wiem co bedzie chlopczyk czy dziewczynka ... no to ja jej ze mi nie chce powiedziec i sie zale ... powiedziala ze mam go olac i jak mi za tydzien nie powie to mam zadzwonic i ona mi zrobi usg i bedziemy tak dlugo szukac az znajdziemy :) (ona jest lekarzem medycyny pracy ale zna sie na tym :)... ) a doktorek na to "pewnie chcece jajek szukac ... baby!!" ... hehe ale bylo smiechu :)
Śmiesznie:-)

reklama
A ja już domek wysprzątałam, tzn Mój właśnie myje kuchnie, gościnny i przedpokoje bo ja całą resztę zrobiłam a mamy bardzo byczny domek i 3h zazwyczaj idzie mi takie w miarę szczegółowe sprzątanie, prócz w/w rzeczy bo to działka Mojego. Jak Mój to zrobi to idzie sobie umyć auto a ja mogę się relaksować na netku.

Mam pytanie, ponieważ Mój kupił mi 2 małe piwka Lech - bezalkoholowe. Na etykietce jest napisane, że alkoholu mniej niż 0,5%, a więc wychodzi na to, że mniej niż w Karmi. I mam dylemat. Bo wpierw prosiłam żeby gdzieś poszukał tego piwka a jak kupił to nie wiem czy mam się tego napić... Któraś to piła z tego co pamiętam, ale czy w ciąży? Jakoś mam zawsze dystans do nowych rzeczy a to chyba niedawno wprowadzili.

Wstałam rano z łóżka i myślałam,że jakiś katar mnie złapał, poszłam do łazienki żeby wydmuchać nos i jak dmuchnęłam to wszystko się krwią zalało bo chusteczka nie była w stanie tego pomieścić-akurat do domu przyszedł mąż i się nieźle wystraszył:szok:
wiesz co tez tak mialam, ale moze poprostu sa takie bardziej kruche naczynka w blonie sluzowej noska i pękają, ja sie nie martwie tym, mialam juz tak kilka razy, nie wyglada najlepiej ale to raczej nic groznego :)
Mam pytanie, ponieważ Mój kupił mi 2 małe piwka Lech - bezalkoholowe. Na etykietce jest napisane, że alkoholu mniej niż 0,5%, a więc wychodzi na to, że mniej niż w Karmi. I mam dylemat. Bo wpierw prosiłam żeby gdzieś poszukał tego piwka a jak kupił to nie wiem czy mam się tego napić... Któraś to piła z tego co pamiętam, ale czy w ciąży? Jakoś mam zawsze dystans do nowych rzeczy a to chyba niedawno wprowadzili.
ja wychodze z zalozenia ze jeszcze si etyle tego piwa nażłopie jak nie bede w ciazy, ze teraz sobie odpuszczam jakies łyczki czy tam bezalkoholowe, bo co mi tam po tym , przeciez piwko sie pije zeby troche w głowie zaszumialo ;) wole sie napic soczku bo i zdrowsze i lepiej smakuje , bynajmniej dla mnie

Co do piwka to ja piję tylko dlatego,że mam kamicę nerkową i sami lekarze zalecają przy chorobach nerek wypić sobie jak zaboli-do tego gorąca kąpiel i było ok. Teraz kapiel odpada:-(

Hej Girls,

Miłego weekendu życzę. Mea mam nadzieję ze pochwalisz się nabytkami z Ikei ;-)

Co do krwawienia z nosa - to miałam to samo. Masz pewnie przesuszoną śluzówkę. Ja nabyłam witaminę A+E w kapsułkach. Nakłuwasz taką kapsułkę igłą albo czymś podobnym i w środku jest gęsty płyn. Nakładasz go na np. patyczek do czyszczenia uszu i smarujesz nos od środka. Może być też na palec bo wtedy to nie wsiąka w ten wacik z patyczka no ale nie za fajnie wygląda. :tak: Działa rewelacyjnie.

reklama
widze ze dzis wszyscy wybyli w plener ... to i ja sie zbieram ... co prawda nie w plener bo tam cieplo ale jade wydac pierwsze pieniazki na maluszka :) jade po komode i szafe :D no i jak znam zycie kilka innych pierdolek z ikea tez :D

pochwale sie jak to poskladam bo jeszcze nie wiem kiedy sie za to zabierzemy ... najpierw wykladzine trzeba bedzie kupic ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry