• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

pewnie ze chce ale moj gin sie ze mna droczy ... pojde na 3d do innego to sie dowiem :)

a wczoraj mialam niezla akcje :)
bylam na dzialce u rodzicow po swieze warzywka i kwiaty a za plotem dzialki mieszka wlasnie moj ginekolog :) no i jak szlam do auta to on z zona podjezdzal do domu :) oczywiscie przyszedl zapytac jak sie czuje i wogole :) no i jego zonka najpierw mi powiedziala jaki opierdziel Marus dostal wieczorem jak na mnie przez telefon nakrzyczal i wogole :) (on biedny zmieszany stal i bal sie cos na swoja obrone powiedziec) a potem sie pyta czy juz wiem co bedzie chlopczyk czy dziewczynka ... no to ja jej ze mi nie chce powiedziec i sie zale ... powiedziala ze mam go olac i jak mi za tydzien nie powie to mam zadzwonic i ona mi zrobi usg i bedziemy tak dlugo szukac az znajdziemy :) (ona jest lekarzem medycyny pracy ale zna sie na tym :)... ) a doktorek na to "pewnie chcece jajek szukac ... baby!!" ... hehe ale bylo smiechu :)
Śmiesznie:-)

reklama
A ja już domek wysprzątałam, tzn Mój właśnie myje kuchnie, gościnny i przedpokoje bo ja całą resztę zrobiłam a mamy bardzo byczny domek i 3h zazwyczaj idzie mi takie w miarę szczegółowe sprzątanie, prócz w/w rzeczy bo to działka Mojego. Jak Mój to zrobi to idzie sobie umyć auto a ja mogę się relaksować na netku.

Mam pytanie, ponieważ Mój kupił mi 2 małe piwka Lech - bezalkoholowe. Na etykietce jest napisane, że alkoholu mniej niż 0,5%, a więc wychodzi na to, że mniej niż w Karmi. I mam dylemat. Bo wpierw prosiłam żeby gdzieś poszukał tego piwka a jak kupił to nie wiem czy mam się tego napić... Któraś to piła z tego co pamiętam, ale czy w ciąży? Jakoś mam zawsze dystans do nowych rzeczy a to chyba niedawno wprowadzili.

Wstałam rano z łóżka i myślałam,że jakiś katar mnie złapał, poszłam do łazienki żeby wydmuchać nos i jak dmuchnęłam to wszystko się krwią zalało bo chusteczka nie była w stanie tego pomieścić-akurat do domu przyszedł mąż i się nieźle wystraszył:szok:
wiesz co tez tak mialam, ale moze poprostu sa takie bardziej kruche naczynka w blonie sluzowej noska i pękają, ja sie nie martwie tym, mialam juz tak kilka razy, nie wyglada najlepiej ale to raczej nic groznego :)
Mam pytanie, ponieważ Mój kupił mi 2 małe piwka Lech - bezalkoholowe. Na etykietce jest napisane, że alkoholu mniej niż 0,5%, a więc wychodzi na to, że mniej niż w Karmi. I mam dylemat. Bo wpierw prosiłam żeby gdzieś poszukał tego piwka a jak kupił to nie wiem czy mam się tego napić... Któraś to piła z tego co pamiętam, ale czy w ciąży? Jakoś mam zawsze dystans do nowych rzeczy a to chyba niedawno wprowadzili.
ja wychodze z zalozenia ze jeszcze si etyle tego piwa nażłopie jak nie bede w ciazy, ze teraz sobie odpuszczam jakies łyczki czy tam bezalkoholowe, bo co mi tam po tym , przeciez piwko sie pije zeby troche w głowie zaszumialo ;) wole sie napic soczku bo i zdrowsze i lepiej smakuje , bynajmniej dla mnie

Co do piwka to ja piję tylko dlatego,że mam kamicę nerkową i sami lekarze zalecają przy chorobach nerek wypić sobie jak zaboli-do tego gorąca kąpiel i było ok. Teraz kapiel odpada:-(

Hej Girls,

Miłego weekendu życzę. Mea mam nadzieję ze pochwalisz się nabytkami z Ikei ;-)

Co do krwawienia z nosa - to miałam to samo. Masz pewnie przesuszoną śluzówkę. Ja nabyłam witaminę A+E w kapsułkach. Nakłuwasz taką kapsułkę igłą albo czymś podobnym i w środku jest gęsty płyn. Nakładasz go na np. patyczek do czyszczenia uszu i smarujesz nos od środka. Może być też na palec bo wtedy to nie wsiąka w ten wacik z patyczka no ale nie za fajnie wygląda. :tak: Działa rewelacyjnie.

reklama
widze ze dzis wszyscy wybyli w plener ... to i ja sie zbieram ... co prawda nie w plener bo tam cieplo ale jade wydac pierwsze pieniazki na maluszka :) jade po komode i szafe :D no i jak znam zycie kilka innych pierdolek z ikea tez :D

pochwale sie jak to poskladam bo jeszcze nie wiem kiedy sie za to zabierzemy ... najpierw wykladzine trzeba bedzie kupic ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry