• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Witam was w piekny dzionek:-)ja wlasnie wróciłam od rodzicow,pogadalysmy z bratowa,bratem no a nasze pociechy sie pobawiły ale mialy frajde:-)
Teraz musze troszke ogarnac domek i po pracy:-)wieczorem wezme sie za nadrabianie tego wszystkigo,pewnie duzo czasu mi zajmie ale jakos chyba dam rade;-)

reklama
Ja i tak myślę o farmacji:-)
tylko nie idźcie na polonistykę bo tam jest masakrycznie nudno!!!

zależy kto co lubi :tak: ja jestem po dziennikarstwie i od października zaczynam e-learningowo magistra z polonistyki (tylko nie nauczycielskiej a edytorstwo)

Mam pytanie, ponieważ Mój kupił mi 2 małe piwka Lech - bezalkoholowe. Na etykietce jest napisane, że alkoholu mniej niż 0,5%, a więc wychodzi na to, że mniej niż w Karmi. I mam dylemat. Bo wpierw prosiłam żeby gdzieś poszukał tego piwka a jak kupił to nie wiem czy mam się tego napić... Któraś to piła z tego co pamiętam, ale czy w ciąży? Jakoś mam zawsze dystans do nowych rzeczy a to chyba niedawno wprowadzili.

z tego co kojarzę, to Reve pisała o Lechu, ja też od czasu do czasu go piję.

Cześć dziewczyny! Ja już się poddałam, zaglądam do Was co jakiś czas i żeby być na bieżąco musiałabym chyba ze dwa dni spędzić, żeby przeczytać wszystkie posty.;-):-) Widzę, że przygotowywanie wyprawki już u was na dobre się zaczęło. Tez muszę się już w końcu zabrać. Po drodze czeka mnie jeszcze wymiana okna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i remont sypialni. O ile dobrze pamiętam Eliza80 była na etapie remontów i coś ją to pochłonęło, bo przepadła bez wieści;-):-)
Pozdrawiam serdecznie. Upał dzisiaj zapowiada się niemiłosierny:szok:

reklama
Cześć Dziewczyny,

No pustki rzeczywiście niemiłosierne.

Ja jutro mam wizytę u mojej gin - na 14.45 i ma mnie zapisać na usg połówkowe. Ale chyba nie zrobie w szpitalu bo w ramach programu w którym jestem, tylko 2 babki robią usg i są koszmarne. No i jako chyba kolejna mam dylemat czy iść na 3D??? Bo tak czytam i czytam że większość pomiarów robi się w 2D ale jednak na 3D można później zobaczyć więcej i dokładniej dziecko. Ja mogłabym się obejść bez 3D na luzie ale skoro jest dokładniejsze to chyba warto, co? A tak wogóle to się boję tego połówkowego. Niepotrzebnie się naczytałam ile rzeczy się sprawdza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry