• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mi to nawet nie chodzi o dostęp tylko jak ktoś pisze, że tu tylko zajrzy i idzie na zamknięty to jakoś mi tak mało sympatycznie...:-(Ale już nie marudze więcej, niedługo weekend!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Juz tak nie napisze pasuje ??? hehe chodz to normalne przeciez i tak wiecie ze taki watek jest... a pozatym kazdy wie dlaczego wiekszosc przestala sie tu udzielac... a zamknac glownego niechcecie ;-)

ooo namieszalam 1 postem i komus przykro dobra moze rzeczywiscie lepiej nie bede tu pisac hehehe na otwartym bo tylko powrocilam i juz ktos posmutnial hahaha no niezle ;)

no pzrsetan.. pzreciez nie posmutnial nikt... przez was baby to ja nigdy do sklepu nie pojde a dziecko juz cvhyba 5 razy mi sie w lozeczku przerzcilo z 1 konca na drugi:P

Juz tak nie napisze pasuje ??? hehe chodz to normalne przeciez i tak wiecie ze taki watek jest... a pozatym kazdy wie dlaczego wiekszosc przestala sie tu udzielac... a zamknac glownego niechcecie ;-)

szczerze mowiac to ja nie bardzo wiem dlaczego....wiem jedynie ze byl/bywa:) tu jakis trollik i podejrzewam, ze cos z nim bardzo nie tak, ale coz mogl narobic jakis jeden osobnik, ze wykurzyl stad tyle dziewczyn to nie potrafie sobie wyobrazic, a chyba niemozliwym jest cofnac sie do tych wpisow- tyle tu stron:) no ale niewazne, wazne, ze ktos tu sie jeszcze pojawia i pogadac mozna:)

pisz pisz:) malo jestes tu i fajnie pogadac:) jeszcze mieszkamy niedaleko:D

No postaram sie ;) tymczasem lecem...

szczerze mowiac to ja nie bardzo wiem dlaczego....wiem jedynie ze byl/bywa:) tu jakis trollik i podejrzewam, ze cos z nim bardzo nie tak, ale coz mogl narobic jakis jeden osobnik, ze wykurzyl stad tyle dziewczyn to nie potrafie sobie wyobrazic, a chyba niemozliwym jest cofnac sie do tych wpisow- tyle tu stron:) no ale niewazne, wazne, ze ktos tu sie jeszcze pojawia i pogadac mozna:)

Nie to ze wykurzyl ale poprostu ja wole miec "schowane " posty i skoro mam mozliwosc to czemu nie... tak jak mowilam ja bylam jedna z nielicznych ktora glosowala za zamknieciem watku tego.

reklama

Zgadzam się w 100%:tak:Wika już przestaje marudzić;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry