fikusek1988
Mama Alanka:)
hehe moj tez tak robijasne, porcja do prasowania w ta czy w ta roznicy nie robi;] ja tu klikam, a Franke sie zaklebnowal <lol>. wepchal sobie rybke szmaciana z ksiazeczki takiej materialowej do buzi i tak sobie lezal![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe moj tez tak robijasne, porcja do prasowania w ta czy w ta roznicy nie robi;] ja tu klikam, a Franke sie zaklebnowal <lol>. wepchal sobie rybke szmaciana z ksiazeczki takiej materialowej do buzi i tak sobie lezal![]()
Mi to nawet nie chodzi o dostęp tylko jak ktoś pisze, że tu tylko zajrzy i idzie na zamknięty to jakoś mi tak mało sympatycznie...:-(Ale już nie marudze więcej, niedługo weekend!!!![]()
ooo namieszalam 1 postem i komus przykro dobra moze rzeczywiscie lepiej nie bede tu pisac hehehe na otwartym bo tylko powrocilam i juz ktos posmutnial hahaha no niezlespoko spoko, zaraz zhakujemy dostep do zamknietego![]()
ooo namieszalam 1 postem i komus przykro dobra moze rzeczywiscie lepiej nie bede tu pisac hehehe na otwartym bo tylko powrocilam i juz ktos posmutnial hahaha no niezle![]()
ooo namieszalam 1 postem i komus przykro dobra moze rzeczywiscie lepiej nie bede tu pisac hehehe na otwartym bo tylko powrocilam i juz ktos posmutnial hahaha no niezle![]()
no pzrsetan.. pzreciez nie posmutnial nikt... przez was baby to ja nigdy do sklepu nie pojde a dziecko juz cvhyba 5 razy mi sie w lozeczku przerzcilo z 1 konca na drugi![]()
Juz tak nie napisze pasuje ??? hehe chodz to normalne przeciez i tak wiecie ze taki watek jest... a pozatym kazdy wie dlaczego wiekszosc przestala sie tu udzielac... a zamknac glownego niechcecie ;-)
pisz piszmalo jestes tu i fajnie pogadac
jeszcze mieszkamy niedaleko
![]()
szczerze mowiac to ja nie bardzo wiem dlaczego....wiem jedynie ze byl/bywatu jakis trollik i podejrzewam, ze cos z nim bardzo nie tak, ale coz mogl narobic jakis jeden osobnik, ze wykurzyl stad tyle dziewczyn to nie potrafie sobie wyobrazic, a chyba niemozliwym jest cofnac sie do tych wpisow- tyle tu stron
no ale niewazne, wazne, ze ktos tu sie jeszcze pojawia i pogadac mozna
![]()
szczerze mowiac to ja nie bardzo wiem dlaczego....wiem jedynie ze byl/bywatu jakis trollik i podejrzewam, ze cos z nim bardzo nie tak, ale coz mogl narobic jakis jeden osobnik, ze wykurzyl stad tyle dziewczyn to nie potrafie sobie wyobrazic, a chyba niemozliwym jest cofnac sie do tych wpisow- tyle tu stron
no ale niewazne, wazne, ze ktos tu sie jeszcze pojawia i pogadac mozna
![]()
Wika już przestaje marudzić;-)