• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszek2107 Big Star jest caly czas, lata juz.
Wybierasz sie na gielde samochodowa? Moj maz takze. On mowi, ze jest co niedziele.
A dojechac z Błaszek to najlepiej kierować się na Ostrów Wielkopolski albo na media markt bo to jest bardzo blisko siebie.
Zeby zas na gielde dojechac to trzeba sie na Grabow kierowac.

O zadnej aferze nie jestem poinformowana na tyle aby udzielac glosu. Nie wtracam sie w dyskusje jezeli nic o niej nie wiem:) Tyle na temat pytania ktorejs z Mamus.

Za to mam pytanie do Was czy ktoras ma dla dziecka kojec? Sprawdza sie? Moja corka maty nie toleruje, znudzila sie jej ostatnio, w lozeczku jak ja klade to nie wylezy wiecej niz minute, siedzi w krzeselku do karmienia sporo to tyle dobrze bo inaczej nic bym przy niej nie zrobila.

Uciekam do corek bo Julka wlasnie wlazla do swojego baseniku na balkonie o zgrozo:)

Mam nadzieje, ze widac zdjecia, dalam do zalacznika:) Jak sie podobaja coreczki? Podobno Julka do mnie bardzo podobna:)
Witam nową mamusie :-)
Ja mam kojec i sobie nawet chwalę, ale zbyt długo to tam nie posiedzi, ale przynajmniej jestem pewna, że nie ucieknie np. pod stolik kawowy ;-)

O wow, jaki miałaś mały brzuszek w listopadzie i to na dwa tygodnie przed porodem :szok: ile przytyłaś w ciąży?

Dziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiary:) chcecie?
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kg:) Tylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg

Cherie no watpie aby mi ktos ukradl to zdjecie i gdzies wstawil bo ja nie panosze sie ze zdjeciami na lewo i prawo. Moj maz ma fiola na tym punkcie i z niechecia pokazal mi jak sie tu wstawia zdjecia. Mam nadzieje, ze uszanujecie i zaczekacie na moje konto na naszej klasie.

Dziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiary:) chcecie?
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kg:) Tylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg
a ja przytulam 14 kg:) i mialam o wiele wiekszy brzuszek ale moze dlatego ze wiekszych gabarhytow jestem:D

no cos ty, ja w ciąży przytyła chyba z 18 kg (teraz już dokładnie nie pamiętam :baffled:), ale brzuszek miałam konkret :-) a ile ważyła oliwka? A pochwalisz się swoją wagą na dzień dzisiejszy? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry