Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam nową mamusie :-)Kopciuszek2107 Big Star jest caly czas, lata juz.
Wybierasz sie na gielde samochodowa? Moj maz takze. On mowi, ze jest co niedziele.
A dojechac z Błaszek to najlepiej kierować się na Ostrów Wielkopolski albo na media markt bo to jest bardzo blisko siebie.
Zeby zas na gielde dojechac to trzeba sie na Grabow kierowac.
O zadnej aferze nie jestem poinformowana na tyle aby udzielac glosu. Nie wtracam sie w dyskusje jezeli nic o niej nie wiemTyle na temat pytania ktorejs z Mamus.
Za to mam pytanie do Was czy ktoras ma dla dziecka kojec? Sprawdza sie? Moja corka maty nie toleruje, znudzila sie jej ostatnio, w lozeczku jak ja klade to nie wylezy wiecej niz minute, siedzi w krzeselku do karmienia sporo to tyle dobrze bo inaczej nic bym przy niej nie zrobila.
Uciekam do corek bo Julka wlasnie wlazla do swojego baseniku na balkonie o zgrozo
Mam nadzieje, ze widac zdjecia, dalam do zalacznikaJak sie podobaja coreczki? Podobno Julka do mnie bardzo podobna
![]()
ile przytyłaś w ciąży?Nie dawalam, no co TyCenie prywatnosc.
Bede zakladac konto na naszej klasie tylko powiedzcie mi o co chodzi z tym, ze nagle wiele osob kasuje te konta? brat opowiadal mi o tym bo on ma konto, ale nie rozumiem go![]()
a ja przytulam 14 kgDziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiarychcecie?
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kgTylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg
Dziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiarychcecie?
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kgTylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg
), ale brzuszek miałam konkret :-) a ile ważyła oliwka? A pochwalisz się swoją wagą na dzień dzisiejszy? :-)