• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

ja dopiero jak urodziłam to zauważyłam, ze przytyłam bo tak to cały czas wydawało mi się, że dobrze wyglądam ;-) ale przybierałam raczej równomiernie pod koniec ciąży troszke słabiej.
mi sie moj wyglad w ciazy tez podobal,cera mi sie poprawila ,wlosy:D tylko mysllam ze jak urodze to zrzuce kilka kg a tu zonk:D waze teraz wiecej o 2 kg niz w 9 miesiac....

reklama
jak ktos jest z Kalisza to moze sie spotkamy? ja kiedys mieszkalam (chodzi o rodzinny dom) w kamienicy takiej starej, ale jarej, jak sie to mawia, niedaleko ryneczku, niedaleko parku, niedaleko mojej ulubionej fontanny:D Jak sie przeprowadzilam na bloki to mam dluga droge do mamuski a prawo jazdy sie robia dopiero:) albo niedaleko samolotu jak kto woli:D taki maly sobie byl:) na glownej drodze, ktora do tejze kamienicy prowadzila.

a moze jest tu jakas galeria na zdjecia dzieci, ale co by nikt ich spoza nie widzial?
a zreszta zaczekacie na moj profil. Jestem w trakcie wklejania zdjec. A wiecie gdzie sie ustawia aby nikt spoza znajomych nie patrzal mi na zdjecia?

mi sie moj wyglad w ciazy tez podobal,cera mi sie poprawila ,wlosy:D tylko mysllam ze jak urodze to zrzuce kilka kg a tu zonk:D waze teraz wiecej o 2 kg niz w 9 miesiac....

ja też miałam ładną cenę i włosy takie lśniące, a nawet ich nie farbowałam. Teraz co prawda jestem chudziutka 55 kg - w ciązy ok 70 kg, jednak wyglądam strasznie albo tak sie po prostu czuję :-(

nasz album jest zamknięty, nie chcemy by ktoś spoza naszego grona patrzył na zdjęcia ;-)
najstarsza to nie jesteś, ale nie powiedziałabym, że wyglądasz na 29 lat, znacznie młodziej :tak:

reklama
bardzo mi tęskno, ale był czas powrotu do pracy to do niej poszłam. Pracuję w sklepie z ubraniami, w pasażu handlowym.
Oliwka, jezeli jestem w pracy to dostaje moje mleko, ale z lodowki a tak to na piersi jest i na daniach ze sloiczka.

Maz na piwie z kolegami, wiec biegne pomoc Julce zasnac bo ona bez bajek to nie chce:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry