Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku jeszcze 2 lata temu jak ktoś by mi powiedział że będe jarać się tak pierwszym ząbkiem to pomyslalabym ze jest ... a teraz cąły świat widzę w tym małym szkrabiea co to będzie jak powie mama hehe

moze przestawila sobie pory spania,bo nie potrzebuje tyle snu. Moj wstaje o 7 i idzie spac kolo 10.30 spi gora godz, pozniej spac idzie ok 13 i od 15 -20 nie spiOlka i Dafii gratulacje dla waszych pociech za ząbeczki.
My niestety wciąż czekamy na górne jedynki.
Moje dziecko ma problemy ze snem.Nie wiem co się dzieje.
W poniedziałek byłyśmy na szczepieniu i oczywiście mała ma zrosty.
Na jednym udku udało mi się rozmasowac,ale na drugim ma az takiego siniaka.
Nie daje jej już Calpolu bo widzę,że nie boli ją już tak bardzo,ani gorączki nie ma.
Tylko teraz się tak zastanawiam skąd ten brak snu.
Wczoraj nie spała mi od 14 do 19.30,a dzisiaj od 5 ...jest 8.30 a ona ani myśli isc spac.
Nie wspomnę już o tym ,że nadal obrażona na zupki i obiadki.
Już nie wiem co mam robic.
Może któraś też tak ma??i coś mi doradzi??
Olka i Dafii gratulacje dla waszych pociech za ząbeczki.
My niestety wciąż czekamy na górne jedynki.
Moje dziecko ma problemy ze snem.Nie wiem co się dzieje.
W poniedziałek byłyśmy na szczepieniu i oczywiście mała ma zrosty.
Na jednym udku udało mi się rozmasowac,ale na drugim ma az takiego siniaka.
Nie daje jej już Calpolu bo widzę,że nie boli ją już tak bardzo,ani gorączki nie ma.
Tylko teraz się tak zastanawiam skąd ten brak snu.
Wczoraj nie spała mi od 14 do 19.30,a dzisiaj od 5 ...jest 8.30 a ona ani myśli isc spac.
Nie wspomnę już o tym ,że nadal obrażona na zupki i obiadki.
Już nie wiem co mam robic.
Może któraś też tak ma??i coś mi doradzi??
Moja dokładnie tak jak twojano właśnie... jak tam Wasze dzieciaczki z rozwojem mowy. Moja Zosia na razie nie chce "sylabizowac"... nie wiem czy powinnam zacząć sie martwić? Chyba już pierwsze da-da lub inne tego typu powinny się pojawić? jak na razie cały czas woła za pomocą ej , hej itp. no i wydobywa takie śmieszne "nie" jak czegos nie chce, łącznie z kręceniem głową :-)
Daffodill, Zosi ząbki przebiły się dwa naraz ponad miesiąc temu i nadal nie są całkiem wyrośnięte. wystają na parę milimetrów, ale mam wrażenie, ze jeszcze nie do końca...
Tak jak patrzę jak się tu dzieciaczki rozwiają to w szoku jestem
moja zdecydowanie wolniej ale się nie przejmuje bo cały czas do przodu
siedzi już całkiem ładnie ale do wstawania jeszcze daleko.Moja dokładnie tak jak twojaTak jak patrzę jak się tu dzieciaczki rozwiają to w szoku jestem
moja zdecydowanie wolniej ale się nie przejmuje bo cały czas do przodu
siedzi już całkiem ładnie ale do wstawania jeszcze daleko.
"chcę do przodu, a jestem coraz dalej" i zaczyna też przesuwać się na siedząco. Moja mama mówi, ze ja w ten sposób raczkowałam (nie chodziłam na kolanach, tylko na tyłku). Znaczy od małego miałam ciężkie cztery litery