reklama

Grudzień 2009

Ach zazdroszcze tych wypadow nad wode. Ja bylam raz nad morzem w tym roku jak barcia przyjechali w odwiedziny. Pogoda taka sobie, cieplo ale nie na tyle, zeby sie wysatwic nago do sloneczka, a chetnie zazylabym jeszcze tych promykow przed zima.

Zyly na piersiach tez mam widoczne i jedna na dekoldzie ale ze nie jest jakas tragiczna to odkryty dekold nosze. Z tymi zylami to u nas tak, ze mamy wieksza ilosc krwi w obiegu, dodatkowo hormony spowalniaja jej przeplyw, a zyly maja tendencje do naciagania, a rozciagniete sa bardziej widoczne. Nie fajnie jak to sie w zylaki przeradza jak u mnie:baffled:. Ten nacisk wypelnionej miednicy na zyly biodrowe, plus pewnie jakies tam genetyczne uwarunkowania daly mmi w kosc.

Mi się zrobiły "pajączki" na nogach.
Kurcze wiecie jak to zlikwidować?
Jesli juz likwidowac to po ciazy i chyba najlepiej laserowo. Musisz sie wybrac do naczyniowca Dagmar. I tak jestes szczesciara, ze wychodza ci dopiero przy 3 dziecku. Ja juz mialam delikatne zyleczkii na zew. stronie ud przed zajsciem w ciaze z Alkiem. Jak skoncze z rodzeniem to sobie je usune:-p

Joasiu i ja zycze udanego wypoczynku:tak:
Nessi, chyba tylko smarowanie jakimis specyfikami p/pryszczowymi lub tez spirytusem salicylowym, zeby wysuszyc. Dodatkowo szorowanie plecow ostrawa myjka zeby sukcesywnie starego naskorka sie pozbywac i moze wystawianie plcow na sloneczko? Niektorym slonce duzo pomaga. Zawsze mozna sprobowac unikac czekolady i ostrych przypraw.
Ja w ciazy mam odwrotnie, czasem cos tam mi wyskoczylo na plecach a teraz cicho sza, dupcia niemowleca:ninja2:

reklama
Cały dzień przespałam, te tabletki chyba mnie otumaniły. Budziła mnie tylko moja Perełka, a tak się tłukła, że cały brzuch mi skakał.
Co do wysypek, pryszczy i tym podobnych, to ja mam ostatnio tego pełno, wszędzie - twarz, dekolt, jakaś wysypka na brzuchu (już schodzi, bo częściej się smaruję oliwką). Moja mała mi całą urodę zabiera :-D

Jesli juz likwidowac to po ciazy i chyba najlepiej laserowo. Musisz sie wybrac do naczyniowca Dagmar. I tak jestes szczesciara, ze wychodza ci dopiero przy 3 dziecku. Ja juz mialam delikatne zyleczkii na zew. stronie ud przed zajsciem w ciaze z Alkiem. Jak skoncze z rodzeniem to sobie je usune:-p

No czyli te maści na pajączki to lipa??
Nie znam się nigdy takich nie miałam. :no:
Tylko cellulit po 1szej ciąży i rozstępy ale tylko na dole brzucha.

Pryszcze to i ja mam ale na dekoldzie własnie się france zadomowiły :/
Gin. powiedziała, że to hormony i środki żadne nie pomogą i , że trzeba to przeczekać ......:confused:

Żyły na cycach też mam, skóra napieta .....

no niestety Kochana, trzeba przeczekać... ja miałam cerę bez pryszczy (choć zawsze wrażliwą) a teraz wyglądam jak straszydło, ale przestałam się tym przejmować. tylko częściej puder kryjący nakładam :-D (tak, wiem, wcale to nie pomaga mojej skórze, ale cóż zrobić).

wysypka i pryszcze złagodziły się trochę (nie są takie zaczerwienione) odkąd używam do mycia Cetaphil (z twarzy zmywam go wacikiem, nie wodą), i smaruję twarz kremem Physiogel.

Mea ciekawe czy poznasz płeć:) Super by było:)

Ja na pryszcze też nie narzekam. Czasem jakieś mam, ale tak mam od niepamiętnych czasów i można się przyzwyczaić. Niczego nie stosuję na nie, wolę jak skóra oddycha.
A słyszałam, że lekki podkład chroni skórę twarzy przed słonkiem:P

reklama
MEA w takim razie powodzonka jutro;-)no i niech wkoncu ta dzidzia pokaze co tam ma miedzy nogami:-)ale powiem ci ze ja mam przeczucie ze sie dowiesz,ze bedzie dobrze widac:tak:
A tak wogóle dziewczyny mam do was pytanko.
Przegladam allegro i sukienki na weselisko i mam dyletat,doradzcie która wy byscie wybrały?
P_I_E_K_N_O_S_C i srebro KRÓTKA roz34do50 tu38/40 (704126017) - Aukcje internetowe Allegro

A_M_A_N_D_A krótka__rozmiary 34 do 52 __tu 42/44 (705184089) - Aukcje internetowe Allegro

B_E_T_T_Y__krótka__rozmiary 34 do 52 _tu 42/44 (710921208) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry