• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Byłam u dentysty - ostatnia plomba założona i z głowy mam dentystę :-) powiedzial, że szystko wyleczone i ząbki zdrowe (miałam tylko dwie dziurki). A muszę powiedzieć, że moja pierwsza w zyciu wizyta u dentysty była w tym roku:sorry2:

ja już mam dość malutkich ciuszków na kilka dni :-D wczoraj na siedząco prasowałam całą stertę. musiałam wszystko z komody wynieść do innej szafy :-D także Kalinka ma już swoją dość dużą garderobę.
najlepszy był wczoraj mój Krzysiek, kupił Niuni prezent - białą bluzeczkę z napisem I love my daddy :-D buzia mu się cieszyła jak u dziecka, powiedział, że będzie malutka chodziła tylko w tej bluzeczce. troszkę mu uśmiech zszedł jak powiedziałam, że ta bluzka jest na roczne dziecko :-D jeszcze chyba nie ma wyobrażenia jak mała będzie nasza córeczka z początku.
Hehe, dobre:-D

Byłam u dentysty - ostatnia plomba założona i z głowy mam dentystę :-) powiedzial, że szystko wyleczone i ząbki zdrowe (miałam tylko dwie dziurki). A muszę powiedzieć, że moja pierwsza w zyciu wizyta u dentysty była w tym roku:sorry2:
O Boże! To cud, że tak szybko wszystko wyleczyłaś hehe:-)

masz mocne zęby, ciesz się :-D ja też na swoje nie narzekam, co nie pójdę na kontrolę to wychodzę po 5 minutach, bo wszystko ok. ostatnie plombowanie miałam jakieś 4 lata temu.

Wiele osób mi mówi, że będę miała dużą córcię skoro teraz mam duży brzuszek. Mam nadzieję, że gigantem nie będzie;) Ale ja i tak uważam, że co ma brzuszek do wagi i wielkości dziecka. Znajoma mamy miała maleńki brzuszek i urodziła dziecko ponad 4kg:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry