lajtway
Fanka BB :)
Ja siebie w czarnym tez nie widzę;-) Raz miałam czekoladę- zmyło się na rudo, blech, a raz ciemny brąz- co mi się akurat bardzo podobało. Zamierzam do tego wrócić ale po ciąży, jak mi kudlacze trochę odrosną.ja sobie siebie w czarnym nie wyobrazam !! pierwszy raz od dawien dawna zrobiłam brąz i dziwnie sie czulam na poczatku ... juz się przyzwyczailam ale to chwile trwalo ...
Kurcze, widzę dziewczyny że wszystkie tak na słodko, a ja mam szalona ochotę na takie papierówki z drzewa- jeszcze na wpół zielone-mmmm, takie kwaśniutkie, pycha, objadam się jak głupek;-)
a i zaraz się za porządki weźmie
nasz pies się leni na cuda, wszędzie pełno sierści.
.Powiedzcie czy tez jestescie czasem takie nerwowe ze wszystko was drazni?Bo ja niekiedy sama ze soba niewytrzmuje .A tak wogole to przechodze ze skrajnosci w skrajnosc ,dzis mnie wzruszyla piosenka majki jezowskiej "wszystkie dzieci nasze sa"
i się dziwili, że chodzę .......... norma to właśnie 90/50 wtedy się czuję dobrze, teraz tego juz nie praktykuję ze wzgl. na ciążę, ale jak miałam mniej niż 80/50 to waliłam kawy aż się podniosło