• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ja mam już masę ubranek dla Małej, więc na razie zastój planuję. Ciekawe czy mama też z tym wytrzyma:P Ale mama wie, że jak coś to ma większe ubranka kupować bo te na miesiąc po urodzeniu mam w wystarczającej ilości a dzieci szybko rosną.

reklama
Wiele osób mi mówi, że będę miała dużą córcię skoro teraz mam duży brzuszek. Mam nadzieję, że gigantem nie będzie;) Ale ja i tak uważam, że co ma brzuszek do wagi i wielkości dziecka. Znajoma mamy miała maleńki brzuszek i urodziła dziecko ponad 4kg:P
Moja mama miała wielki brzuchol a się urodzilam jak miałam 2600 tylko-2 tyg przed terminem:-D

Wiele osób mi mówi, że będę miała dużą córcię skoro teraz mam duży brzuszek. Mam nadzieję, że gigantem nie będzie;) Ale ja i tak uważam, że co ma brzuszek do wagi i wielkości dziecka. Znajoma mamy miała maleńki brzuszek i urodziła dziecko ponad 4kg:P

ja też nie wiem co ma wielkość brzucha do dziecka. ja mam duży brzuch a malutka ważyła w 21 tyg niecałe 350 g. mam dużo wód, stąd duży brzuch.

Ja wcześniej tzn miesiąc temu szamponem z garniera ale teraz chyba już z Loreala bo ciocia nim farbuje i czerń z tej firmy mi się podoba a przed ślubem muszę jakoś wyglądać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry