reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
hej Mamuśki. Długo mnie nie było :] w tamtąsobotę świadkowałam na ślubie - dałam radę :d impreza do 5 rano)) wszystko okej było, tylko mi oczywiściew nogi spuchły ale na szczęście w niedziele
![]()
dzisiaj byłam u doktorka) wszystko okej, macica sie nie napina, nie boli nic
a co najważniejsze![]()
CHŁOPAK
bardzo chciałam synka, i mam
![]()
![]()
gratulacje syna!! ostatnio dziewczyny sa w wiekszosci wiec bedzie mial wziecie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Aga6671
dziękuję, ja też często na allegro kupuję szczególnie dzieciom.![]()
ja na allegro kupuje glownie ... wszystko ... moja mama sie smieje ze za chwile zaczne kupowac jedzenie !!
dagmar
Fanka BB :)
Ja już 2 razy powydawałam wszystko a teraz to od nowaJa bylam taka madra ze, wszystko porozdawalam i musze wszystko kupowac od nowa:-(.Chociaz trzeba przyznac ze strasznie przyjemne jest kupowanie dla dzidzusia![]()

Ale jaka frajda:-)
Marta ale miło cię widzieć

ale to niegrzecznie bratu wyżerać

Nowamagdak :-) gratulejszyn
G
Georgina
Gość
No to gratuluję syneczka:-) I extra, że wsjo gra:-)hej Mamuśki. Długo mnie nie było :] w tamtąsobotę świadkowałam na ślubie - dałam radę :d impreza do 5 rano)) wszystko okej było, tylko mi oczywiściew nogi spuchły ale na szczęście w niedziele
![]()
dzisiaj byłam u doktorka) wszystko okej, macica sie nie napina, nie boli nic
a co najważniejsze![]()
CHŁOPAK
bardzo chciałam synka, i mam
![]()
![]()
madziarena
Mamusia Amelki
Piesek mojej mamy to rekordzistkaNo to masz wszytsko czego potrzeba ,kanarki ktore slicznie spiewaja ,rybki ktore uspokajaja ,pieski z ktorymi mozna poszalec i ktore sa zawsze bezsinteresowne .Wspolczuje ze piesek chory ,niekiedy jest bardziej zal zwierzat niz ludzi ,moj piesek dozyl 13 lat.
Chérie
Mama Danielka
śmiejcie się... nie wiem, czy oglądałyście film Marley i ja, w każdym bądź razie ryczałam jak bóbr na końcu... gdyby człowiek zginął to ani bym się nie wzruszyła, a tu pies staruszek, i jeszcze jego pogrzeb, no masakra, mąż miał ze mnie ubaw.
całe życie się wychowałam z psami, najpierw był staruszek Cygan-kundelek, którego uśpiono, tata zakopał go w ogródku a mała Kasia paliła mu znicze... później był labrador Hektor, miewający humory, kiedyś mnie przewrócił i złamałam rękę, innym razem mnie ugryzł a raczej wbił zęba w centralny środek dłoni i mam piękną bliznę... ktoś go otruł i męczył się chyba z 2-3 tygodnie. ja wciąż miałam nadzieję, że wydobrzeje, nie pozwoliłam go uśpić... w końcu zdechł na moich oczach, na moich rękach...
teraz mamy owczarka szkockiego Marcela (7letni) i rocznego kundelka Pilka (ze schroniska), i nie wyobrażam sobie bez nich życia, takie są pocieszne
całe życie się wychowałam z psami, najpierw był staruszek Cygan-kundelek, którego uśpiono, tata zakopał go w ogródku a mała Kasia paliła mu znicze... później był labrador Hektor, miewający humory, kiedyś mnie przewrócił i złamałam rękę, innym razem mnie ugryzł a raczej wbił zęba w centralny środek dłoni i mam piękną bliznę... ktoś go otruł i męczył się chyba z 2-3 tygodnie. ja wciąż miałam nadzieję, że wydobrzeje, nie pozwoliłam go uśpić... w końcu zdechł na moich oczach, na moich rękach...
teraz mamy owczarka szkockiego Marcela (7letni) i rocznego kundelka Pilka (ze schroniska), i nie wyobrażam sobie bez nich życia, takie są pocieszne

ja pierwszy raz u ginki byłam w 4tyg ciąży
a w 5 już miałam założoną karte..
a jak wyglądają te wasze zaświadczenia? ja nie mam żadnego zaświadczenia tylko samą karte ciąży
dagmar świetne te kombinezony! ja od tygodnia poszukuje ale coś nie moge natrafić sobie na fajny ehh
23marta super że już jesteś w domu
ja mimo wszystko bym chyba na twoim miejscu więcej teraz odpoczywała.. u mnie skurcze doprowadziły do krwawienia i ledwo ciąże odratowali.. może dlatego teraz jestem przewrażliwiona i wole napisać innym żeby się oszczędzali
nowamagdak gratuluje syncia! :-) i świetnie że wszystko dobrze z małym i z ciąża
a jak wyglądają te wasze zaświadczenia? ja nie mam żadnego zaświadczenia tylko samą karte ciąży
dagmar świetne te kombinezony! ja od tygodnia poszukuje ale coś nie moge natrafić sobie na fajny ehh
super! podwójne szczęście ich czekaTak w ogóle właśnie się dowiedziałam, że znajomi, którzy są po in vitro (2 lata prób naturalnych i nic) spodziewają się bliźniaków!!!!))))) Jupi! Udało się za 1 razem
![]()
ja to samoOj nie ladnieja mówie na cole odrdzewiacz
23marta super że już jesteś w domu
nowamagdak gratuluje syncia! :-) i świetnie że wszystko dobrze z małym i z ciąża

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja pierwszy raz u ginki byłam w 4tyg ciążya w 5 już miałam założoną karte..
ja tez nie mam zaswiadcenia ... ale co sie martwic okaze sie w praniu
reklama
monika26i
Fanka BB :)
nowamagdak-Gratuluje synka!!!
Ja jak ogladalam ten film,to ryczalam jak bobr ,a ze bylam sama nie musialam sie chamowac ,musze powiedziec ze widok mojej twarzy w lustrze byl powalajacy
Ja jak ogladalam ten film,to ryczalam jak bobr ,a ze bylam sama nie musialam sie chamowac ,musze powiedziec ze widok mojej twarzy w lustrze byl powalajacy

Ostatnia edycja: