reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Tak na 15:15 we Wrocławiu !!!Bede wieczorkiem wiec na bank napisze wsio !
Lece jesc sniadanko bo mezus wrocil ze sklepu - alez ja lubie jak on w domu jest hahaha !!! Zachcialo mi sie rogalikow z czekolada ooo
ale bym zjadła takiego rogalika z czekolada mmmmm :D:-D:-D:-D
Ale Ci dobrze!

Anoola i jak po śniadanku? Dobrze się czujesz?

Mea pora niezła. Mnie wołami o tej porze nikt by nie ściągną z łóżka :)
narazie jest ok.. za chwile znowu sobie spruboje.. ; )
mam nadzieje ze juz wszystko wraca do normy.. ; )

reklama
Mea mniejsza z tym czy na łóżku czy pod łóżkiem :-D. O tej porze to śpię jak zabita. Pewnie dlatego że zasuwam jeszcze do roboty i wstaję o 6.30, a o 21 to już mi się tak spać chce, że po prostu padam :tak:

Mea mniejsza z tym czy na łóżku czy pod łóżkiem :-D. O tej porze to śpię jak zabita. Pewnie dlatego że zasuwam jeszcze do roboty i wstaję o 6.30, a o 21 to już mi się tak spać chce, że po prostu padam :tak:

no to pomysl ze ja zawsze wstawalam o 4.30 zeby na 5.30 dotrzec do pracy :D moj maz tak wstaje co 3 tygodnie ... pracuje na zmiany :)

dzień dobry!
nie próbuję nawet nadrabiać, co napłodziłyście, bo to ponad moje możliwości. u nas wszystko gra, tylko temperatura mnie dobija. siedzę sobie w pracy i się nudzę okropnie dobrze że sobie Rozalkę wzięłam to chociaż mi wesoło.
Wreszcie mamy przedszkole dla Rozalki! Jak będzie chciała do niego bezproblemowo chodzić to będę miała trochę luzu w dzień. Następne dziecko zapiszę do przedszkola zaraz po urodzeniu :-).
a tak w tajemnicy Wam powiem, że mój ukochany chce żebyśmy wzięli ślub teraz już i koniec. już wszystko zaplanował, bo niby czego mamy czekać :-D no i nie wiem. może tylko cywilny, bo kościelny z wielkim brzuchem na początku października to chyba nie bardzo. no a kościelny na Wielkanoc. powiedział, że tak i koniec, bo później znowu coś nam wypadnie, jak już od paru lat a on chce i koniec.

marta23 jestem za kobietą ginekologiem, chodziłam do facetów, póki nie odkryłam pani dr! dla mnie nie mam porównania. nie wybiorę się już do żadnego faceta!

dziecko muszę nakarmić bo nawołuje już ze głodne!

miłego dnia!

Wreszcie mamy przedszkole dla Rozalki! Jak będzie chciała do niego bezproblemowo chodzić to będę miała trochę luzu w dzień. Następne dziecko zapiszę do przedszkola zaraz po urodzeniu :-).
a tak w tajemnicy Wam powiem, że mój ukochany chce żebyśmy wzięli ślub teraz już i koniec. już wszystko zaplanował, bo niby czego mamy czekać :-D no i nie wiem. może tylko cywilny, bo kościelny z wielkim brzuchem na początku października to chyba nie bardzo. no a kościelny na Wielkanoc. powiedział, że tak i koniec, bo później znowu coś nam wypadnie, jak już od paru lat a on chce i koniec.

Fajnie:tak: Antos od pon znowu do przedszkola idzie:tak: w końcu więcej spokoju będę miała:-)
I super, w takim razie pobierzecie się jak jesteś w ciąży??

Aska czekamy na wieści z usg:-)

dzień dobry!
nie próbuję nawet nadrabiać, co napłodziłyście, bo to ponad moje możliwości. u nas wszystko gra, tylko temperatura mnie dobija. siedzę sobie w pracy i się nudzę okropnie dobrze że sobie Rozalkę wzięłam to chociaż mi wesoło.

marta23 jestem za kobietą ginekologiem, chodziłam do facetów, póki nie odkryłam pani dr! dla mnie nie mam porównania. nie wybiorę się już do żadnego faceta!

dziecko muszę nakarmić bo nawołuje już ze głodne!

miłego dnia!

Super wiesci ! Twoje kochanie kocha cie bardzo mocno !!! Wiec jak kiedy sie pobierzecie?

Fajnie:tak: Antos od pon znowu do przedszkola idzie:tak: w końcu więcej spokoju będę miała:-)
I super, w takim razie pobierzecie się jak jesteś w ciąży??

Aska czekamy na wieści z usg:-)
Dam znac dam ...... Ale jeszcze troche trzeba poczekac ehhhhh to mnie dobija! Ok 13 jedziemy ,bo chce jeszcze na zakupy podjechac !

reklama
Tunia no to świetnie! Cieszę się razem z Wami!

My teraz chodzimy do żłobka, a od 1 do przedszkola. . Z tego żłobka Bartek był bardzo zadowolony, a teraz się znowu obawiam czy mu się będzie podobało w przedszkolu. Pocieszam się tym, że niedaleko od żłobka mamy przedszkole, więc na pewno z jego grupy jakieś dzieci tęż będą. Może będzie mu łatwiej....

Do góry