NO jak kasZke twoj zoladek zakceptowal to beda z ciebie ludzie ;Pwitam się z rana.. ;D
haa jestem po pierwszej porcji kaszki.. dla dzieci.. ETAP I po 4 miesiącu hehehehehe
pychoootaaa ;DD
moje dziecko też nie toleruje lewego boku.. przewaznie śpię na prawym a budze sie różnie..
reklama
A
AnOoLa88
Gość
hahahaha dzieki ;DNO jak kasZke twoj zoladek zakceptowal to beda z ciebie ludzie ;P
jak się spało? ;D
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja jestem po ciezkiej nocce i zwlec se z lozka nie moglam ;(
kochane komary !! do tego marudny maz i kopiaca coreczka ... a jak zasnelam o 4 nad ranem to o 4.30 mnie mezus obudzil bo mu sie seksu zachcialo z rana ... no i chcial mnie przeprosic za to marudzenie w nocy /byl zly i grzmotna we mnie tak ze malo w brzuszek nie oberwalam/ no a teraz szybkie sprzatanie kuchni bo wczoraj mi sie nie chcialo ... sniadanko i zaczynam sie zbierac do lekarza
zas caly dzien mnie nie bedzie
mam nadzieje ze nie naskrobiecie za duzo 
kochane komary !! do tego marudny maz i kopiaca coreczka ... a jak zasnelam o 4 nad ranem to o 4.30 mnie mezus obudzil bo mu sie seksu zachcialo z rana ... no i chcial mnie przeprosic za to marudzenie w nocy /byl zly i grzmotna we mnie tak ze malo w brzuszek nie oberwalam/ no a teraz szybkie sprzatanie kuchni bo wczoraj mi sie nie chcialo ... sniadanko i zaczynam sie zbierac do lekarza
Zle!!!!!!!!!!!!! Za bardzo mysle o tym usg dzisiejszym bo normalnie wstawalam co godzine z zegarkiem w reku !!!! Meczarnia!hahahaha dzieki ;D
jak się spało? ;D
A
AnOoLa88
Gość
na 15 to masz? jezuuuu szybko wracaj i opowiadaj ;DZle!!!!!!!!!!!!! Za bardzo mysle o tym usg dzisiejszym bo normalnie wstawalam co godzine z zegarkiem w reku !!!! Meczarnia!
Mea !!!!! 4:30 piekna pora na seksik nie ma co !hahahahahahja jestem po ciezkiej nocce i zwlec se z lozka nie moglam ;(
kochane komary !! do tego marudny maz i kopiaca coreczka ... a jak zasnelam o 4 nad ranem to o 4.30 mnie mezus obudzil bo mu sie seksu zachcialo z rana ... no i chcial mnie przeprosic za to marudzenie w nocy /byl zly i grzmotna we mnie tak ze malo w brzuszek nie oberwalam/ no a teraz szybkie sprzatanie kuchni bo wczoraj mi sie nie chcialo ... sniadanko i zaczynam sie zbierac do lekarzazas caly dzien mnie nie bedzie
mam nadzieje ze nie naskrobiecie za duzo
![]()
Tak na 15:15 we Wrocławiu !!!Bede wieczorkiem wiec na bank napisze wsio !na 15 to masz? jezuuuu szybko wracaj i opowiadaj ;D
Lece jesc sniadanko bo mezus wrocil ze sklepu - alez ja lubie jak on w domu jest hahaha !!! Zachcialo mi sie rogalikow z czekolada ooo
Ale Ci dobrze!Tak na 15:15 we Wrocławiu !!!Bede wieczorkiem wiec na bank napisze wsio !
Lece jesc sniadanko bo mezus wrocil ze sklepu - alez ja lubie jak on w domu jest hahaha !!! Zachcialo mi sie rogalikow z czekolada ooo
Anoola i jak po śniadanku? Dobrze się czujesz?
Mea pora niezła. Mnie wołami o tej porze nikt by nie ściągną z łóżka
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea !!!!! 4:30 piekna pora na seksik nie ma co !hahahahahah
prosze sie nie smiac dla nas to normalna pora wstawania do pracy !@!!
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ale Ci dobrze!
Anoola i jak po śniadanku? Dobrze się czujesz?
Mea pora niezła. Mnie wołami o tej porze nikt by nie ściągną z łóżka![]()
ale on mnie z lozka nie sciagl