helcia81
Fanka BB :)
Kurcze, ale żeście tego naprodukowały, heheheI jak dużo tego?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, ale żeście tego naprodukowały, heheheI jak dużo tego?![]()
Ja się postaram dotrzymać towarzystwamasz jeszcze jakieś zachcianki? Bo ja za chwile będę miała dostawę od mamy--duży Kubuś, opakowanie Mamby i płatki z miodem i orzechami
![]()
szczerze powiedziawszy ja nie chcę..ale słodkie te nasze chłopaki, mimo że wredne małpy z nich czasami
Ania, kiedy do USC idziecie?
Kurcze, ale żeście tego naprodukowały, heheheTak już po łebkach trochę czytam, żeby chociaż mniej więcej być w temacie;-)
Oj ja uwielbiam pikantne i chyba mojego jutro wyciągnę na pizze do Da grasso. Mafioso super ostra pyyyychaaaaaPauluś co chwila mam na coś zachciankę... dziś miałam na zapiekankę z makaronem to mąż musiał mi zrobić. i nawet nawet mu wyszła (skoro wsunęłam dwa talerzyki)
ja pochłaniam litrami wodę niegazowaną, nie przepadam za sokami, ewentualnie świeżutki sok z marchwi własnej roboty
ogólnie to nie mam zachcianek na słodycze (raz na miesiąc się zdarzy...), natomiast mam smaki na kwaśne i pikantne![]()
szczerze powiedziawszy ja nie chcę..
bo strace alimenty a teraz kazdy grosz sie przyda..
To fakt, że możesz nie chcieć ale szczerze niby to tylko świstek, ale tak naprawdę to inaczej na siebie patrzymy po ślubieszczerze powiedziawszy ja nie chcę..
bo strace alimenty a teraz kazdy grosz sie przyda..
one to takie gaduły są... ja przez 2,5 dnia miałam do nadrobienia 60 stron (i tak mało... bywało więcej)![]()
Fakt uparciuch z tej naszej Asiulkihehehehe, co racja to racja. Gaduły przebrzydłe
A potem człowiek zeza dostaje od tego czytania.;-) Jak już mam więcej niż 10 stron do nadrobienia to się poddaję. Podziwiam Joasię, hehehe. Dziewczyna nieźle musiała się zaprzeć, żeby nadrobić zaległości z 2 tyg!!!! Wyrazy uznania
![]()