reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:-D:-D:-D:-D:-D hehehehe, co racja to racja. Gaduły przebrzydłe:laugh2::laugh2::laugh2: A potem człowiek zeza dostaje od tego czytania.;-) Jak już mam więcej niż 10 stron do nadrobienia to się poddaję. Podziwiam Joasię, hehehe. Dziewczyna nieźle musiała się zaprzeć, żeby nadrobić zaległości z 2 tyg!!!! Wyrazy uznania:-D:-D:-D:-D:-D
Zapierałam sie nogami i rekami ahahahaha ale wiecie jak to jest jak sie uzaleznisz to nie ma bata musisz to zrobic!!!!!!!!!!!

reklama
Laski też macie problemy ze znalezieniem sobie dogodnej pozycji podczas siedzenie??
ja brzucha dużego nie mam ale jak siedze to czuje jak mi się macica wciska wszędzie:-)
i mi ciężko:tak:

okna umyte ... drugie danie nastawione /kurczak troche przypalony ale da sie zjesc bo sie zagapilam/ teraz bede miala chwile na odpoczynek :D no i zrobilam sobie salatki owocowej :D a wieczorem jak mezus pojedzie do pracy to ja smig do lidla :D
pod nami mieszka taki starusienki dziadzius, zona mu zmarla nie dawno i miesz,ka sam i mam wrazenie ze spali ten blok wkótce, w przeciagu ostatniego tygodnia 3 razy cos zjarał, ale to nie tak lekko tylko tak ze u nas nad nim bylo siwo i z okien dym lecial heh... az moj B poszedl raz do niego, ale ja juz dzisiaj nie bede lazla tam znowu bo jest to samo... dobrze ze sie jutro stad wyprowadzamy, ale lepiej co by dziadek sam siebie i calego bloku nie spalił...

Laski też macie problemy ze znalezieniem sobie dogodnej pozycji podczas siedzenie??
ja brzucha dużego nie mam ale jak siedze to czuje jak mi się macica wciska wszędzie:-)
i mi ciężko:tak:
ja jak siedze o musze miec poduszke pod plecami i tak troche na pollezaco bo inaczejj mnie macica dusi hheh, i mam problemy ze spaniem bo tak mnie zgagulec pali od 3 dni jak sie klade ze dostaje szału

pod nami mieszka taki starusienki dziadzius, zona mu zmarla nie dawno i miesz,ka sam i mam wrazenie ze spali ten blok wkótce, w przeciagu ostatniego tygodnia 3 razy cos zjarał, ale to nie tak lekko tylko tak ze u nas nad nim bylo siwo i z okien dym lecial heh... az moj B poszedl raz do niego, ale ja juz dzisiaj nie bede lazla tam znowu bo jest to samo... dobrze ze sie jutro stad wyprowadzamy, ale lepiej co by dziadek sam siebie i calego bloku nie spalił...

u mnie w bloku też atrakcje-sąsiadka zostawia odkręconą butlę z gazem i wychodzi z domu

23marta no tak nie wzięlam pod uwage ze ty tam w brzusiu masz dwa szkraby w tej przychodni u tego profesora za ciaze mnoga i wiecej :-) to 280 zł u " zwykłego doktora" jest taniej ok 50 zl
ja tez swojego lekarz bym nie zamienila na innego choc on pracuje w klinice rozrodczosci i terapii plodu a nie na porodówce

u mnie w bloku też atrakcje-sąsiadka zostawia odkręconą butlę z gazem i wychodzi z domu
no to ja znowu mialam nad rodzicami taka co w druga strone dzialala. Zalala nam ze 3 razy mieszkanie, a ona jakos sie tam leczyla na glowkę, ojciec do niej poszedl a ona pozaklejane plastelina miala wszytskie kontakty i dziurki od gazu w kuchence :shocked2:

ja jak siedze o musze miec poduszke pod plecami i tak troche na pollezaco bo inaczejj mnie macica dusi hheh, i mam problemy ze spaniem bo tak mnie zgagulec pali od 3 dni jak sie klade ze dostaje szału

pocieszę Cię-ja zgagę mam od początku a teraz dochodzi do tego,że nic jeść nie mogę bo co zjem to pali a już ani mleko, migdały czy rennie nie pomagają:-(

reklama
23marta no tak nie wzięlam pod uwage ze ty tam w brzusiu masz dwa szkraby w tej przychodni u tego profesora za ciaze mnoga i wiecej :-) to 280 zł u " zwykłego doktora" jest taniej ok 50 zl
ja tez swojego lekarz bym nie zamienila na innego choc on pracuje w klinice rozrodczosci i terapii plodu a nie na porodówce
no profesor sie ceni, a jak dlugo trwa to USG ktore robi??
ja do kogo innego chodze na USG i na wizyty, ale ten od wizyt mysle ze bedzie przy porodzie

Do góry