reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Chyba nie ty bo jednak ja:-)ja termin z OM mam na 6 styczen:tak:takze jestem tez Styczniówka:-)ale moj synek tak wspaniale rosnie ze termin z USG wyszedl ostatnio na 28 grudzien:-)U mnie jest zastanawiajace kiedy urodze:-)czy jeszcze w tym roku czy juz nie:-)

Mi teraz tez termin wychodzi wczesniej ,ale lekarz mowil,ze im starsza ciaz tym USG moze blednie wskazywac i dlatego najlepiej nalezy trzymac sie terminu miesiaczki i/lub USG z 12-14tygodnia:tak:

reklama
Witam,
ja nareszcie w domu o dwoch tygodniach obytu w szpitalu...
niestety lezene plackiem do konca, choc koniec moze nadejsc wczesniej...oby jeszcze 8 tygodni wytrzymac...
normalnie jak czytam o tym sprzataniu to az zazdroszcze ;-)lezac nawet za tym tesknie;-)
a juz nie wspomne o zakupach:-(
witaj, fajnie że jesteś już w domku bo o wiele lepiej się leży :tak: ja w tej ciąży leżałam plackiem ponad 2 miesiące... katastrofa :hmm:
na szczęście łożysko przykleiło mi się i znów moge funkcjonować, choć mam skurcze i bardzo się musze ograniczać. Ale trzymam mocno za ciebie kciuki żebyś dała rade wyleżeć i jakoś to psychicznie przetrzymać ;-)
a co do zakupów to rób spokojnie przez allegro :-) ja też WSZYSTKO musiałam kupić przez allegro bo nie jest mi dane chodzenie po sklepach :frown:

witaj, fajnie że jesteś już w domku bo o wiele lepiej się leży :tak: ja w tej ciąży leżałam plackiem ponad 2 miesiące... katastrofa :hmm:
na szczęście łożysko przykleiło mi się i znów moge funkcjonować, choć mam skurcze i bardzo się musze ograniczać. Ale trzymam mocno za ciebie kciuki żebyś dała rade wyleżeć i jakoś to psychicznie przetrzymać ;-)
a co do zakupów to rób spokojnie przez allegro :-) ja też WSZYSTKO musiałam kupić przez allegro bo nie jest mi dane chodzenie po sklepach :frown:

ja mimo przygod nadal jestem zwolennikiem zakupow na allegro ... a skoro fotelik odeslany to ja juz rozgladam sie za nowym :D

Mi teraz tez termin wychodzi wczesniej ,ale lekarz mowil,ze im starsza ciaz tym USG moze blednie wskazywac i dlatego najlepiej nalezy trzymac sie terminu miesiaczki i/lub USG z 12-14tygodnia:tak:

Jesli tak to mi wlasnie wtedy tez wyszedl termin na SYLWESTRA:-D:tak:

ja mimo przygod nadal jestem zwolennikiem zakupow na allegro ... a skoro fotelik odeslany to ja juz rozgladam sie za nowym :D

Oby ten byl perfekcyjnie trafiony;-)

Ja mam dziś pierwszy raz od bardzo długiego czasu gazy. Jakie to uciążliwe bo wpierw myślałam, że mnie skurcze łapią. Ale to gazy. No tak w sumie na zupę miałam grochówkę, potem jadłam pizzę i doprawiłam to kapuchą kiszoną:p Masakra jakaś:p

reklama
A my pewnie będziemy siedzieć przy wigilijnym stole, wody mi odejdą i dostanę mega skurczy:-) Kurde żebym tylko zdążyła do szpitala dojechać 20km:-p:-p

Georgina - luz:-))) Ja mam 40!!!

Witam się dziewczyny na grudniówkach. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że z mojego przewidywanego styczniowego terminu zrobił się grudniowy. Badało mnie 4 lekarzy - mam 4 terminy: 25 grudnia, 28 grudnia, 5 stycznia, 10 stycznia.... Hmmm... Żaden z owulacji właściwie, bo zaszłam w ciążę od razu jak tylko skończyłam karmić mojego młodszego synka, miesiączkę miałam tylko jedną, trudno to w ogóle nazwać miesiączką. No i tak zostałam z nie wiadomo jaką datą, 40 km od szpitala:tak::tak::-p

Do góry