reklama
w morde jeza!!
przespalam sie dwie godzinki wstalam i mowie a pocztam co tam nabazgraly a u pradu nie ma..
i dopiero nam wlaczyli...net to nic ale w domu mamy ogrzewanie elektryczne..i siedzialam pol dnia pod pierzynka...
juz nie moge na tej pipiduwie...
napadalo ponad 20cm sniegu...
skurcze niby minely ale brzuchol mam twardy jak skala i maly cos nie skacze jak zawsze...
poczekam do wieczora jak nie pusci to musze dzwonic do lekarki..
nic sporbuje was troszke nadroic...
przespalam sie dwie godzinki wstalam i mowie a pocztam co tam nabazgraly a u pradu nie ma..
i dopiero nam wlaczyli...net to nic ale w domu mamy ogrzewanie elektryczne..i siedzialam pol dnia pod pierzynka...
juz nie moge na tej pipiduwie...
napadalo ponad 20cm sniegu...
skurcze niby minely ale brzuchol mam twardy jak skala i maly cos nie skacze jak zawsze...
poczekam do wieczora jak nie pusci to musze dzwonic do lekarki..
nic sporbuje was troszke nadroic...
a ja umieram na ból kręgosłupa:-(
ale za pół godzinki będę miała męża przy sobie
widzę,że pora serialowa trwa bo na forum mały ruch:-)
a mi sie akurat przysneło i czuje sie gorzej niz przed drzemka

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nie jest tego jakos mega duzo wiec damy rade ... ja tez nadrabiam !!
No wciaz boli ,mam trudnosci ze wstawaniem z przekreceniem sie z boku na bok i chyba z dnia na dzien jest coraz gorzej albo ja juz tym zmeczona jestem moze ,niewiem !tydzien temu zaczynalo mnie pobolewac i mowilam mu na wizycie po zbadaniu kazal lezec i nie chodzi za wiele ....za tydzien mam wizyte wiec na bank mu powiem ze lezenie za wiele nie pomaga bo mnie boli wciazzobaczymy jeszcze jak bedzie moze minie
![]()
gin napewno jest w stanie stwierdzic czy jest ok moze tak twoja uroda ,jeszcze troche i nasze dziedzie jak wyjda z brzuszków to wrócimy szybko do formy;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
cholera, dopiero teraz zauważyłam, że nie mam prądu w kuchni i łazience! zamrażarka mi się rozmrozi i co ja wtedy zrobię jak przykuta do łóżka jestem?!![]()
a moze sprawdz korki ?? moze cos wybilo ??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dziś po tygodniu abstynencji seksualnej był seksik. Już nie daliśmy radę dłuższej przerwy mieć;D Najważniejsze, że NIC nie boli po seksikuChyba ten tydz. przerwy był potrzebny mojemu organizmowi
![]()
hehe a my dzis sobie uswiadomilismy fakt ze 22 pazdziernika mija 10 lat od naszego "pierwszego razu!!" masakra ile to juz czasu !!! a pamietam to jakby to bylo wczoraj !! a jak mi smakowaly potem nalesniki !!!
hehe a my dzis sobie uswiadomilismy fakt ze 22 pazdziernika mija 10 lat od naszego "pierwszego razu!!" masakra ile to juz czasu !!! a pamietam to jakby to bylo wczoraj !! a jak mi smakowaly potem nalesniki !!!
Mea czy my wszystkie rocznice musimy mieć do siebie zbliżone??
my pierwszą randkę mieliśmy 21.10
ale pierwszym razem się nie skończyło bo byliśmy w ...pracy na nocce

mea nie odpuszcaj mu tego..aa zadzwonilam do dpd z pytaniem jak wyglada procedura dostarczenia przesylki ... zgrywalam slodka idiotke co czeka na kuriera i nie wie czy ma cos podpisywac czy nie i takie tam ... no i pan mi powiedzial ze kurier powinien do mnie zadzwonic upewnic sie ze jestem w domu i dostarczyc przesylke a ja mu mam potwierdzic odbior !! i ze jak jeszcze nie mam przesylki to do 24h powinna ona dotrzec i takie tam ... wiec poczekam jeszcze do piatku i zadzwonie ze nie mam przesylki bo niczego ni podpisywalamzrobie sobie uzywanie na panu kurierze
niech sie debil tlumaczy !!
a tak poza tym to fany pomysl mialas z ta pomoca dla jutki tez poszukam po znajomych...choc wielu osob z okolic nie znam..;/
a co do karmienia nastawiona jestem na karmienie cycem choc jeszcze nie wiem co mnie czeka nie wyobrazam sobie nic innego..
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Akozka ja słucham zetki od zawsze poza tym nie odbiera mi rmf fm
a najbardziej ubolewam nad tym,że nie mam eski
ale radio zet polecam bo mają ciekawe programy, muzyczka fajna i można się pośmiać z tekstów prowadzących
jakoś tak pozytywnie nastawiają do życia
wejdź sobie na stronę radia![]()
ja za to jestem fanka radiowej trojki !!! inne radia moga dla mnie nie istniec