reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Anoola a czemu nie mają wiedzieć?
bo potem się nasłu****e o tym jakie to imie wyberzemy a czemu wybralismy takie a nie inne.. :-D już wkurzające jest jak wiecznie chcieli by pomacywac sobie mój bebzonek ale ja sie nie daje :-D
wiem co moja kuzynka niedawno miała :-D
dlatego powiedzielismy ze nie znamy płci i basta.. :-D

czesc kobietki... ja od rana nastroj mam wisielczy.... sama nie wiem dlaczego.... przeciez moj mezulek w domku dzis-to powinnam sie cieszyc a ja dupa..... siedze w kuchni i sie uzalam nad soba.. plakac mi sie chcce i wogole nigdzie sobie miejsca znalezc nie moge.......co sie ze mna dzieje:szok::szok::eek::no: ew koncu mi ten moj maz ucieknie-chociaz to pierwszy raz jak mnie przy nim taka paskudna chandra lapie.......... a on nawet nie pomysli zeby mnie przytulic... chociaz to moze i lepiej bo bym sie rozryczala jak bobr.............:cool: no i wez tu czlowieku dogodz ciezarnej...:crazy::eek::sorry:

bo potem się nasłu****e o tym jakie to imie wyberzemy a czemu wybralismy takie a nie inne.. :-D już wkurzające jest jak wiecznie chcieli by pomacywac sobie mój bebzonek ale ja sie nie daje :-D
wiem co moja kuzynka niedawno miała :-D
dlatego powiedzielismy ze nie znamy płci i basta.. :-D
Mi teściowa próbowała nakazać, żeby dać na imię Paweł a będzie Aleks i basta!:-D a po brzuszku mnie tylko znajomi głaskają jak pozwolę:-D

czesc kobietki... ja od rana nastroj mam wisielczy.... sama nie wiem dlaczego.... przeciez moj mezulek w domku dzis-to powinnam sie cieszyc a ja dupa..... siedze w kuchni i sie uzalam nad soba.. plakac mi sie chcce i wogole nigdzie sobie miejsca znalezc nie moge.......co sie ze mna dzieje:szok::szok::eek::no: ew koncu mi ten moj maz ucieknie-chociaz to pierwszy raz jak mnie przy nim taka paskudna chandra lapie.......... a on nawet nie pomysli zeby mnie przytulic... chociaz to moze i lepiej bo bym sie rozryczala jak bobr.............:cool: no i wez tu czlowieku dogodz ciezarnej...:crazy::eek::sorry:
Kochana ja przedwczoraj miałam to samo:tak: wypłacz się i Ci ulży mi to pomogło na taki humor

reklama
Do góry