Pauluś89
Grudzień 2009
Karnitynka inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
że tatus wie to logiczne..nikt a tatus?????????tez nie??????? i niechce wiedziec ???????
bo potem się nasłu****e o tym jakie to imie wyberzemy a czemu wybralismy takie a nie inne..Anoola a czemu nie mają wiedzieć?
Mi teściowa próbowała nakazać, żeby dać na imię Paweł a będzie Aleks i basta!bo potem się nasłu****e o tym jakie to imie wyberzemy a czemu wybralismy takie a nie inne..już wkurzające jest jak wiecznie chcieli by pomacywac sobie mój bebzonek ale ja sie nie daje
wiem co moja kuzynka niedawno miała
dlatego powiedzielismy ze nie znamy płci i basta..![]()
Kochana ja przedwczoraj miałam to samoczesc kobietki... ja od rana nastroj mam wisielczy.... sama nie wiem dlaczego.... przeciez moj mezulek w domku dzis-to powinnam sie cieszyc a ja dupa..... siedze w kuchni i sie uzalam nad soba.. plakac mi sie chcce i wogole nigdzie sobie miejsca znalezc nie moge.......co sie ze mna dziejeew koncu mi ten moj maz ucieknie-chociaz to pierwszy raz jak mnie przy nim taka paskudna chandra lapie.......... a on nawet nie pomysli zeby mnie przytulic... chociaz to moze i lepiej bo bym sie rozryczala jak bobr.............
no i wez tu czlowieku dogodz ciezarnej...
![]()
moja natomiast uwaza ze ja caly czas zartuje ze bedzie rysiek...Mi teściowa próbowała nakazać, żeby dać na imię Paweł a będzie Aleks i basta!a po brzuszku mnie tylko znajomi głaskają jak pozwolę
![]()