reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

tylko trzeba mu bedzie mzieniac opatrunki i dawac zastrzyki (ale sie wyzyje za to co narobil na jego chudej dupie:-D)

Tez niedawno przerabiałam zastrzyki dla męża bo miał artroskopię kolana i trzeba było mu podawać w brzuch te przeciwzakrzepowe... tylko że na brzuchu to nie mogłam się wyżyć a ręka trzęsła mi się jak je robiłam jakbym parkinsona miała.

reklama
Tez niedawno przerabiałam zastrzyki dla męża bo miał artroskopię kolana i trzeba było mu podawać w brzuch te przeciwzakrzepowe... tylko że na brzuchu to nie mogłam się wyżyć a ręka trzęsła mi się jak je robiłam jakbym parkinsona miała.
oooojjjj ja jak swojemu zasadze to mu sie odechce motorow quadow i innych glupot...
a najlepsze jest to ze jak maly sie urodzi to on go nawet na rece nie wezmie...bo jedna ma tak pokiereszowana ze watpie zeby mu sie zagoila do grudnia...;/

Witam was z rana
a w takich nerwach jestem że nie wiem od czego zacząć... wchodzę na neta dzisiaj i na naszą klasę oczywiście spoglądam... a tu szok - oglądając zdjęcia napatoczyłam się na ostatnio dodane fotki mojego kuzyna a tam zdjęcia z jakiegoś wypadku i patrze :szok: a mój brat tam podpisany jako kierowca :szok: pisze że nikomu nic się nie stało ale nie mogę się do brata dodzwonić ani do domu a zdjęcie przeraża

Załączniki

• 8c64bbfe9c.jpg
    8c64bbfe9c.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 45
zwlaszcza stare baby..
ja wczoraj wysiadam z windy w szpitalu a dwie stare fladry na cay glos
:takie mlode i juz w ciazy i juz mezatki..co to sie robi.."
walniete stare prukwy...

Zazdroszcza nam ze jestesmy mlode i w ogole.... szybciej odchowamy malenstwa i mamy jeszcze troche zycia dla siebie a nie tak jak one starocie jedne zlosliwe i zgryzliwe... ostatnio jak w tesco bylam to zrobili u nas kasę pierwszeństwa dla cieżarnych i niepełnosprawnych. Przepchnęłam się na przód by skorzystać z pierwszeństwa to stare baby zaczęły się na mnie drzeć że mam stanąc w kolejce i że jestem młoda to mogę postać sobie nie to co one ale na szczescie kasjerka powiedziala im zeby spojrzaly na tabliczke wyzej. Ze ta kasa jest zrobiona po to by tacy jak ja mieli lzej. Byly strasznie zniesmaczone ta sytuacja bo liczyły ze kasjerka stanie po ich stronie a tu taki zonk:-) hahahaha

Witam was z rana
a w takich nerwach jestem że nie wiem od czego zacząć... wchodzę na neta dzisiaj i na naszą klasę oczywiście spoglądam... a tu szok - oglądając zdjęcia napatoczyłam się na ostatnio dodane fotki mojego kuzyna a tam zdjęcia z jakiegoś wypadku i patrze :szok: a mój brat tam podpisany jako kierowca :szok: pisze że nikomu nic się nie stało ale nie mogę się do brata dodzwonić ani do domu a zdjęcie przeraża

Ojoj zdjęcie nie wygląda wesoło ale trzymam kciuki żeby z bratem było wszystko ok.

wróciłam
8x na dobę fenoterol, 3x isoptin bo mnie zatrzęsie
brzuch za twardy (w moim przekonaniu to on był miękki to ciekawe co by powiedział na ten który w moim przekonaniu jest twardy??)

5.11 usg
mam dość
idę wyć bo tylko na to mam teraz ochotę
narka:-(
natalka slonce bedzie dobrze !
wytrzymaj jeszcze troche !

Witam was z rana
kur.... co se dzieje na tym swiecie...
tyle wypadkow...jakby mial koniec swiata nadchodzic....
podziel sie dobrymi wiesciami jak sie dowiesz...

reklama
Witam się z rana,

Pędzę do warsztatu spróbować ogarnąć samochód bo za chwilę może już być za późno. A wieczorkiem chyba pozamawiam bety na allegro żeby mieć co do torby do szpitala spakować. :tak:

Akasiam - skoro napisane że nikomu nic się nie stało to tak jest. Nie denerwuj się.

Miłego dnia ;-)

Do góry