reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Jesli chodzi o zakupy przez internet to chwilowo jestem nastawiona na nie :no: :no: :no: wlasnie stwierdzilam ze w paczce z wozkiem nie ma fotelika (zamowilam w komplecie wozek i fotelik) i dokonalam jeszcze jedngo odkrycia - zamowilismy wozek 3 - kolowy, przyszedl 4 - kolowy...
I podejrzewam ze jeszcze jednej rzeczy nie wlozyli ale zaklne dopiero jak rozpakuje do konca. Nie mam cierpliwosci na takie rzeczy :baffled: jak juz wiem ze cos mam miec to chce to JUZ a nie wozic sie z nimi :growl:

Pomylili paczki, czasem tak bywa, napisz @ do faceta że zaszła pomyłka :tak:

reklama
Niby odczucia jak na @ są normalne na końcu ciąży. OK. A czy to ma jakiś związek też ze skracaniem się szyjki np? Że to boli ta skracająca szyjka? Choć chyba kiedyś Kopciuszek mówił, że skracającej szyjki nie czuć. Ja się troszkę obawiam, że może mi się już skracać. Dotąd było cacy i bez bóli a teraz są od paru dni dzień w dzień jak na @, nie trwające cały dzień, ale trochę to trwa.

Moim zdaniem takich boli jak na @ tez nie powinno byc:no:bo one tez sa skurczowe.Wiec stwierdzam ze nie pouczaj innych zeby dzwonily do gina tylko ty sama tez zadzwon:tak:

Laski jak się coś dzieje to koniecznie tel do gina bo wtedy to już dużo daje, można się uspokoić albo zacząć działać.

Jazda do telefonu:tak:

Nie wiem, muszę iść do dąbrowy bo do sosnowca już nie pujdę i co tu kłamać 5tego miałam zamawiać wszystko co zaznaczyłam do szpitala, bo mi kasy nie starczyło :-(
Tak w ogóle mam wybór świetny tzn. czy się położę, czy nie to i tak przed terminem urodzę:wściekła/y:
Nie ma co zrobić z dziećmi i na dodatek nie mam kasy a w szpitalu się coś wyda a i do domu trzeba na zakupy mieć.
To nie tak miało być... zupełnie nie tak...:-:)-:)-(

Moim zdaniem powinnas sie jednak posluchac lekarza i polozyc na oddzial:tak:wiem ze nic milego nie jest lezec w szpitalu ale przeciez to dla dobra malenstwa;-)nawet sie nie zastanawiaj tylko pakuj torbe i do szpitala.

Problemów z kasa to chyba rzadko która nie ma teraz. A co do badania to mój mnie wziernikiem już nie bada-uważa, że lepiej nie ruszać tam za bardzo
]
Mnie juz od samego poczatku nie bada wziernikiem:no:zawsze robi to delikatnie.

zawsze mowilam ze sa policjanci i mendy !! niestety tak jest w kazdym zawodzie ... lekarze i konowaly ... polozne i debilki po szkole ... i tak by mozna wyliczac w nieskonczonosc !!

Moim zdaniem takich boli jak na @ tez nie powinno byc:no:bo one tez sa skurczowe.Wiec stwierdzam ze nie pouczaj innych zeby dzwonily do gina tylko ty sama tez zadzwon:tak:

Jazda do telefonu:tak:
Nawet jak nie mam żadnych skurczy i twardego brzuszka? Wszystkie znajome mi mówią, że to normalne na tym etapie ciąży, ale jak coś to zadzwonię jutro. Ja pouczam inne chyba dlatego, że sama taka optymistka jestem pod względem mojej ciąży:-) Ale u mnie to też norma, że martwię się o innych a o sobie myślę później.

reklama
Zjadłam na kolację pyszny budyń z jagodami, jabłkami i śliwkami, zrobiony przez M, ale on go bardziej dla Stasia szykował, ja to tak przy okazji :-) Po południowej akcji czuję się jak koń po westernie więc już zaległam w łóżku i zaraz pooglądam sobie "Przyjaciół".
Marta, Kopciuszek, mój Staś w wieku waszych pociech i też waży 21kg, wzrostu ma ok.110cm. Dorodne te nasze dzieci, mojemu to wszyscy już 5 lat dają z wyglądu.

Ostatnia edycja:
Do góry