reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

To dobrze .... dzis zadzwonie do szpitala i sie ejszcze dowiem jak potwierdza to luzik jak nie to juz zrobie za sarke ......

Tak zrobie pojde i wezme wyniki z karty ........ i wiecej sie u niej nie zjawie ....

No i bardzo madra decyzja ! Najwaznijesze jest zdrowie malenstwa i twoje a jak nie czujesz sie pod dobra opieka u tej ginekolozki to nie ma co tego p[rzeciagac !

reklama
Wika zawsze warto zmienić nawet na 1 lub 2 wizyty. Ja przy Jonaszu zmieniłam tydzień po terminie, bo coś mi nie pasowało i ten lekarz uratował Jonasza :tak:

Miałam wam dzisiaj napisać akcje "hematolog" z wczoraj.
W skrócie dzwonię, że muszę mieć wizytę bo mam skierowanie do szpitala ze wskazaniem poród przedwczesny.
Kazały przyjechać pytać lekarza, czy przyjmie.
Pojechałam wchodzę i mu mówię jaka jest sytuacja a on, że nie przyjmie, bo ma 15 pacjętów a na ten rok to on już powinien przyjąć 5.
Ja do niego, że mam rozwarcie, że to dopiero początek 8 mieś a on, że "w takich sytuacjach są prywatne gabinety np. w katowicach na ulicy jakiejśtam"
No myślałam, że pierdolne.
Wyszłam i akurat mój A. po mnie przyjechał a ja siedzę pod przychodniom i wyje.
Wparował do lekarza z jazdą a on do niego to samo, że może do szpitala podjechać jak to takie pilne i tam mnie skonsultują. A. spisał sobie nazwisko i pojechaliśmy do szpitala nr. 1.
Tam przemiła piguła powiedziała, że postara się nam dowiedzieć, czy gdzieś w sosnowcu jest hematolog.
Z lekarzem ogólnym obdzwonili wszystko i co i nie ma.
Kazała dzwonić do rzecznika praw pacjenta.
Lekarz był purpurowy z nerwów jak można coś takiego robić. A. wściekły.
Koniec końcem zaczęło mi być słabo i kazałam A. zawieżć się do domu.
opini hematologa nie mam dalej.
Brawo!!!

w takich sytuacjach czlowiek ma ochote powiedziec tylko QRWA MAC !!

A ja dzisiaj zaczelam 35 tydzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-) Hura !!!!!
Jestam juz dalej w tej ciazy niz bylam z Patrykiem :) Moje dziecko rodzilam w 34 tygodniu ciazy ! ale jestem szczesliwa ! Jeszcze oby wytrzymac 3 tygodnie :) Ale czuje ze dam rade !

Mea super wiesci :) Cukier to ty dziewczyno masz superancki !!!!!!!!!!!!!!! Brawo !
Jak poszalałąs wczoraj na allegro ????
Buuuu hahhahah ja nie zamowilam nic ! bo sie tak zamotalam ze juz nic nie wiedzialam ,zaraz zrobie se herbatke ( ale najpierw gary pomyje) i zasiade wyluzowana jeszcze raz .Podejscie drugie dzisiaj :) i obym juz zamowila wsio :-D

co do allegro to napisalam do jednego sprzedawcy zebt powystawial interesujace mnie rzeczy i odpisal ze dzis albo jutro beda wystawione !! tak wiec sie troche wstrzymalam!!

Ratunkuu :-:)-:)-(
dzisiaj rano wstaje.. nie mogłam w sumie spać, tak cholernie mnie boli to spojenie łonowe czy co to jest, ten taki "trójkącik" na pipce, tak jakby kość bolała w środku. Nie mogłam założyć majtek, spodni, NIC. Jak chodze to też boli jak nie wiem co, jak wstaje... kurde co sie dzieje ? może się tam kości rozchodzą powoli do porodu czy coś? czy ma to związek z tym opadnięciem brzucha ? bo pępka nie widze od kilku dni.. ale ten ból, masakra.. jak siedze to jest okej. . . HELP!

reklama
Do góry