reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

U mnie najlepiej sprawdziła się woda morska:tak: STERIMAR:tak: gruszki nie używałam.
A termometr- najlepszy jest ten przykładany do ucha, w przeciągu sekundy jest odczyt i odczyt jest prawidłowy, zgadza sie z tym z termometra pod pachę, sprawdzałam:tak:

dobra sterimar ok ale jak potem sciagasz ten wcisniety roztwor !!
/swoja droga ja niedawno odkrylam sterimar bo ja zawsze mialam problem z zatkanym nosem a to mi bardzo pomoglo!!/

reklama
dobra sterimar ok ale jak potem sciagasz ten wcisniety roztwor !!
/swoja droga ja niedawno odkrylam sterimar bo ja zawsze mialam problem z zatkanym nosem a to mi bardzo pomoglo!!/

Zawsze zawartośc sama wypływała:tak: mam jeszcze fridę i tez jest ok, co prawda duzo mniej razy była używana.

NeSSi termometr przykładany do ucha kupisz w każdej aptece:tak: kosztuje około 100 zł,są też chyba tansze ale naprawdę super się sprawdza:tak:

hehe wlasnie moj ginek dzwonil zapytac jak sie czuje i czy sie akcja z niedzieli poworzyla :) jak mu powiedzialam ze nie i ze wszystko ok to mi tylko powiedzial ze mam na siebie uwazac i nie szalec :) i do zobaczenia w piatek !!

U mnie najlepiej sprawdziła się woda morska:tak: STERIMAR:tak: gruszki nie używałam.
A termometr- najlepszy jest ten przykładany do ucha, w przeciągu sekundy jest odczyt i odczyt jest prawidłowy, zgadza sie z tym z termometra pod pachę, sprawdzałam:tak:

noo dla małego własnie chcę kupić taki termometr do czoła/ucha, może wezmę ten z allegro Termometr do ucha i czoła BabyOno NOWOŚĆ (785098801) - Aukcje internetowe Allegro chyba że w aptekach są podobne/tańsze?

kurde nie daje mi spokoju to spojenie łonowe..jak siędzę-jest okej, ale jak wstaje to auuć. I jak siedzę i złącze kolana, dociskam je do siebie-to boli jakbym miała połamany ten "trójkącik" - czyli to jest chyba ta kość łonowa ? ehh mówicie że nie ma się co przejmować ? czy lepiej zadzwonić i zapytać? dzisiaj to poczułam dopiero dlatego się martwię

widzisz dobrze ze to znalazlas ... bo ja dokladnie tak mam ze bola mnie palce zwlaszcza w nocy i rano i dretwieja !! juz sie zaczynalam martwic !! a to od wody jest !!
ja mam identycznie ,na poczatku myslaalam ze to jakies zle krazenie itp ...ale spoko ,urodzimy i woda z nas zejdzie my bedziemy nie dosc ze szprychy :) to jeszcze raczki bedziemy mialy znowu calkiem sprawne ahhahah

kurde nie daje mi spokoju to spojenie łonowe..jak siędzę-jest okej, ale jak wstaje to auuć. I jak siedzę i złącze kolana, dociskam je do siebie-to boli jakbym miała połamany ten "trójkącik" - czyli to jest chyba ta kość łonowa ? ehh mówicie że nie ma się co przejmować ? czy lepiej zadzwonić i zapytać? dzisiaj to poczułam dopiero dlatego się martwię

Kochana ja mam tak samo :tak: i to się niestety w normach mieści :sorry:trzeba cierpiec

noo dla małego własnie chcę kupić taki termometr do czoła/ucha, może wezmę ten z allegro Termometr do ucha i czoła BabyOno NOWOŚĆ (785098801) - Aukcje internetowe Allegro chyba że w aptekach są podobne/tańsze?

Mi na bolące spojenie pomaga tylko leżenie, po całym dniu leżenia jest lepiej:tak:
I tak chyba z każdą dolegliwością w ciąży- na wszystko najlepszym lekarst:tak:wem jest leżenie.

reklama
Kochana ja mam tak samo :tak: i to się niestety w normach mieści :sorry:trzeba cierpiec

uff no to spoko, czyli wystarczy jedynie cierpieć :))) ale na wszelki wypadek zapytam dzisiaj położną, niech się wypowie na ten temat :] uczyła się napewno tego na studiach to niech się wykaże :p :p
ok, zmykam coś porobić, o ile spojenie pozwoli :p
miłego dzionka, będę później /jak was nadrobię :p

Do góry