nowamagdak
Fanka BB :)
Ból spojenia łonowego. - Specjalista radzi - Poradnik - ForumPediatryczne.pl – portal wiedzy o pediatrii.
nieciekawie to się czyta..postanowiłam poleżeć do poniedziałku-jeśli dalej będzie źle-to ide do szpitala. Póki co leżę w łóżeczku, mam 4 poduszki pod dupą żeby mały mi nie uciskał już, może się to cofnie troszke. A skoro was też boli i wasi lekarze mówią że tak ma być - no to poczekam i łączę się z wami w cierpieniu :]
nieciekawie to się czyta..postanowiłam poleżeć do poniedziałku-jeśli dalej będzie źle-to ide do szpitala. Póki co leżę w łóżeczku, mam 4 poduszki pod dupą żeby mały mi nie uciskał już, może się to cofnie troszke. A skoro was też boli i wasi lekarze mówią że tak ma być - no to poczekam i łączę się z wami w cierpieniu :]

Na tym etapie ciazy to my musimy na wszystko brac poprawke, choc wiadomo, ze emocje na szczycie i ciezko czasem nad nimi zapanowac. Trzeba zanlezc sobie cos co nas odciagnie od smutku. Georgina moj maz bardzo czesto epitetami sadzic, a na mnie to dziala jak plachta na byka. Staram sie jak moge, zeby go w takiej sytuacji olac. On za 5 minut potrafi juz byc milutki jak gdyby nigdy nic.
nikt mnie wczesniej nie sprawdzi.
aaaaaaaaaaaaa nie mam sie w co ubrac na ten pierniczony egz..... wszystkie biale bluzeczki sa za krotkie i mi sie a brzuszku podnosza!!!!!!!! a u niego ubior musi byc egzaminowy..............