reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja sie nie pogryzlam- po porsyu przestalam sie odzywac....Miesiąc ma nowa prace- i ja sie badzo ciesze!!-ale normalnie sie boje, ze on nie zauwazy, ze mamy dziecko-bo tylko praca sie liczy (moze sie skapnie jak nie bedzie posprzatane i obiadku nie bedzie na stole jak wroci) Wkurza mnie to wszystko ja sie wogole nie licze- chociaz siedze caly dzien w domu, a nic nie narzekam, chociaz mnie brzuch napierdziela to sprzatam bo nikt tego za mnie nie zrobi!!!
Hormony mi szaleja-zdaje sobie z tego sprawe, ale nic nie moge na to poradzic-juz mam dosc tej ciazy!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wiem powinnam sie cieszyc tym stanem-ale jakos nie potrafie:no::no::no:

No własnie cholera a ja na karcie ciaży nie mam napisane kiedy bylam 1 raz pierwsza date mam dopiero w czerwcu ........ bo wtedy załozyła mi książeczke .... i Tylko ona ma w mojej karcie ze przyszlam z podejrzeniem ze jestem w ciazy..... to oczywiscie bylo przed 10 tc wiec musi wystawic jakies zaswiadczenie a ja cos doprosic ...... ale jak mi nie da to sama wezme swoja karte z rejstracji i wyjme wszystkie wyniki i badania w koncu to moje .......... i niech sie wala na łebbbbbbbbb !!!

ona nie ma prawa takiego. przychodzisz grzecznie po zaswiadczenie i tyle. a jakby cos pytala to zawsze mozesz jej grzecznie powiedziec ze nie do konca bylas zadowlona i ze poszlas do innego lekarza u ktorego czulas sie lepiej i bezpieczniej.

Ach ci mezowie. Georgina, Alitka sily zycze, niech zapanuje spokoj:tak:Na tym etapie ciazy to my musimy na wszystko brac poprawke, choc wiadomo, ze emocje na szczycie i ciezko czasem nad nimi zapanowac. Trzeba zanlezc sobie cos co nas odciagnie od smutku. Georgina moj maz bardzo czesto epitetami sadzic, a na mnie to dziala jak plachta na byka. Staram sie jak moge, zeby go w takiej sytuacji olac. On za 5 minut potrafi juz byc milutki jak gdyby nigdy nic.

Co do twardniejacego brzucha, to zwalam na skurcze Braxton-Hicksa. O wlasnym rozwarciu to ja sie dowiem jak przyjade rodzic:eek: nikt mnie wczesniej nie sprawdzi.

o jjj:szok:aaaaaaaaaaaaa nie mam sie w co ubrac na ten pierniczony egz..... wszystkie biale bluzeczki sa za krotkie i mi sie a brzuszku podnosza!!!!!!!! a u niego ubior musi byc egzaminowy..............

a piernicze go;-)

reklama
ona nie ma prawa takiego. przychodzisz grzecznie po zaswiadczenie i tyle. a jakby cos pytala to zawsze mozesz jej grzecznie powiedziec ze nie do konca bylas zadowlona i ze poszlas do innego lekarza u ktorego czulas sie lepiej i bezpieczniej.

POjde bo nie mam wyjscia i wiadomo jak mi nie da to dopiero bede działac....... narazie nie bede myslec o becikowym he ale juz normalnie nie moge sie doczekac wizyty u normalnej ginki !!!!!!! :-)

Do góry