reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale się Perła rusza. To chyba po tym Sprite;D Pomijając fakt, że ogólnie jest dosyć aktywna:)

a ja tak sobie wlasnie mysle ze mam na cos ochote i wypadaloby sie do sklepu wybrac............ klopot w tym ze nie wiem na co ta ochote mam.......... i jakos nie chce mi sie nawet nosa poza mury mieszkania wysadzac........

a moja misia wwlazla mi pd zebro i za nic nie chce wyjsc,,,,,,,,,,, a boli ze cholera mnie wezmie zaraz:)

reklama
Monia a teraz jak się czujesz? W ogóle bez objawów na porodzik?:p:p:p:p

Ta ciąża jest 100 % inna niż poprzednia- dlatego jest dla mnie tak wielkim szokiem moje samopoczucie.

Brzuch mi się stawia co chwilka, w tamtej ciąży pierwsze skurcze miałam podczas porodu, dlatego w pierwszej chwili nie zorientowałam się, że rodzę:-D:-D:-D
Wszyscy oczywiście twierdzili, że na pewno mam skurcze przepowiadające, bo to jest nie możliwe, ja oczywiście myślałam, że skoro powinnam mieć to mam tylko nie czuję, a teraz jestem pewna, że po prostu nie miałam.
Poza tym mam wielowodzie i mam strasznie duży brzuch i przez to jest mi strasznie ciężko ( wtedy też miałam duży i podejrzewam, że mogłam mieć też bardzo dużo wód), wtedy nie miałam zgagi a teraz mam koszmarne.
A tak poza tym to standarcik, nie mam siły na nic - mam potężnego lenia:-D, nic mi się nie chce, chce mi się spać. Mój wewnętrzny leń zagłuszył instynkt wicia gniazdka:-D:-D:-D
Jutro idę do lekarza to zobaczymy co tam się szykuje :-D:-D:-D

Ja już w przepowiednie, terminu porodu na podstawie długości szyjki nie wierzę, jak pisałam dzień przed porodem moja szyjka była długa, nic a nic nie skrócona, bez żadnych oznak zbliżającego się porodu, trzy osoby mnie badały i nie dawały mi szans urodzić w ciągu 2 tyg a tu na drugi dzień ZONK

Do góry