reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

"czasami budzi się we mnie dzikie zwierzę i zazwyczaj jest to leniwiec":-D
ja też bym tylko spała
mam zgagę i to kilka razy dziennie
problemy z nerkami
bóle żeber i krzyża
i można by tak jeszcze długo wyliczać:tak:
ja też jutro mam wizytę:tak:

reklama
A mi się stawia w nocy brzuszek, za dnia rzadziej,
jak długo stoję to nogi mi z tyłka chcą wylecieć,
przy długim siedzeniu bolą plecy,
i senność:))

No nic trzeba się teraz Moim zająć bo raczył przyjechać:p

a ja wróciłam ze szkoły rodzenia a tu takie newsy

he he, to miejsca na podium rozdane. Tylko że tak naprawde Marta z chłopakami wyprzedziła Asie i Fifiego. :-D:-D:-D

nie wiem czy was tez ale mnie caly czas wyrzuca z forum... ehhhhh wlasnie probuje doczytac co sie dzieje i widze ze mamy kolejne maluszki grudniowe na swiecie. superrrr ale sie ciesze:-)

Wieści od Asi i Fifiego
"czuję się jako tako, jakoś to pierwsze cięcie było mniej bolesne ale starość nie radość:-D
daję radę
właśnie mnie uruchomili do wstania
trochę pochodziłam
Mały silny że ciągnie cyca aż boli:-)
tatuś z rąk nie wypuszcza
Patryk tak dumny,że chce już brata w domu
jestem naprawdę przeszczęśliwa i dziękuję Bogu za moją rodzinkę i naszego bobaska który właśnie po cycu walnął kupala:-D
pozdrwaiam wszystkie i każdą z osobna
buziaki od Fifiego dla każdej E-ciotki:-):-):-):tak::tak::tak::tak:"

A mi się stawia w nocy brzuszek, za dnia rzadziej,
jak długo stoję to nogi mi z tyłka chcą wylecieć,
przy długim siedzeniu bolą plecy,
i senność:))

No nic trzeba się teraz Moim zająć bo raczył przyjechać:p

Mi nogi odpadaja nawet jak nie stoje...
brzuch stawia sie o kazdej porze dnia niestety a juz najgorsze mam ostatnie nocki... co sie na mecze w bolach to koszmar... dobrze ze sa mniejsze niz te przez ktore bylam w szpitalu ale te sa bardzo czeste i potrafia meczyc przez 1,5godz po czym ustaja na chwile i znow zaczyna sie to samo... jeszcze dzis lezalam z mezem i ja bylam na plecach i jedna noge przelozylam nad jego nogami.. a ten niefortunnie chwycil mnie za kolano i przyciagnal do siebie tak ze cos mi strzelilo i momentalnie mialam lzy w oczach a tak bolało że aż sie zanosilam ale juz jest ok wiec chyba nic sie nie stalo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wieści od Asi i Fifiego
"czuję się jako tako, jakoś to pierwsze cięcie było mniej bolesne ale starość nie radość:-D
daję radę
właśnie mnie uruchomili do wstania
trochę pochodziłam
Mały silny że ciągnie cyca aż boli:-)
tatuś z rąk nie wypuszcza
Patryk tak dumny,że chce już brata w domu
jestem naprawdę przeszczęśliwa i dziękuję Bogu za moją rodzinkę i naszego bobaska który właśnie po cycu walnął kupala:-D
pozdrwaiam wszystkie i każdą z osobna
buziaki od Fifiego dla każdej E-ciotki:-):-):-):tak::tak::tak::tak:"

oj szczęściara... ja już też chcę swojego łobuza przytulić :tak: niech nawet ogromnego kupala walnie :laugh2:

a ja na dzien dzisiejszy m anie wiem czego chce............. i chcialabym i boje sie..... :tak:
ok ide wezme sie za reszte budyniu czekoladowego... mniam :):-)

reklama
też mam wiadomość od Asi z godz: 14:35

Ja powolutku dochodze do siebie. choc glodna jestem masakra wczoraj zjadlam ostatni posilek o 14. macica jak sie obkurcza boli a do tego jeszcze cięta. Ale co tam dam radę. Mały jest taki słodki i śliczny że tylko całuję go cały czas.

p.s. wybaczcie ze tak pozno przesylam wiadomosc ale jak wiecie niedziela jest dniem gdzie moglam wylezec moja akcje.

Do góry