Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja zaczynam się rajcować, że już tak daleko jestem;D Śmieszne te etapy. Wpierw wielka chęć by był grudzień, potem lęki i przerażenia odnośnie porodu, potem oswajanie myśli, że porodu nie przeskoczę a teraz znowu wielka chęć aby już był grudzień i Mała na świecie. Teoretycznie już mogę rodzić jak to dziś powiedziała moja przyjaciółka![]()
pamietam jak pisalysmy ze zaciskamy nogi, bo nie chcialysmy zeby dzidziulki sie za wczesnie rodzilyA ja zaczynam się rajcować, że już tak daleko jestem;D Śmieszne te etapy. Wpierw wielka chęć by był grudzień, potem lęki i przerażenia odnośnie porodu, potem oswajanie myśli, że porodu nie przeskoczę a teraz znowu wielka chęć aby już był grudzień i Mała na świecie. Teoretycznie już mogę rodzić jak to dziś powiedziała moja przyjaciółka![]()
Za równy miech. Za 2 dni zaczynam 37tc.Kiedy masz termin?
pamietam jak pisalysmy ze zaciskamy nogi, bo nie chcialysmy zeby dzidziulki sie za wczesnie rodzilya teraz...
ja dzisiaj koncze 36 t. czyli moja tez donoszona
slyszalas Emilka? jestes donoszona wiec moze .... ;-)
Fajnie miec swoja imienniczke na BB, ciekwa podwojnie jestem jak bedzie wygladala :-)jestem zaA teraz? Teraz rozkladajmy ile sie da![]()