Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spanie do 9 pozostanie chyba na dość długo w sferze marzeńlepiej niż teraz pewnie już nie będzie przez jakiś czas... Potem to się dopiero zacznie :-)
Ostatnio w sklepie gdzieś widziałam kawę z madnezem, ot dziwactwo nieprawdaż ?zanim wysiorbiesz kubek caoffe to ten magnez\ pogna z nim do WC
)
co do lezenia na plecach jak musisz i ci niewygodnie to zegnij nogi w kolanach i postaraj sie ulozyc plasko caly kregoslup !! /wiwat cwiczenia pilates!!/ wtedy i kregoslup odpoczywa i obciazenie bzuszka uklada sie jakos naturalnie na kosciach miednicy !!
Na Riccore jest napisane że ma dodatek magnezu, może i trochę ma....Ostatnio w sklepie gdzieś widziałam kawę z magnezem, ot dziwactwo nieprawdaż ?zanim wysiorbiesz kubek coffe to ten magnez\ pogna z nim do WC
)
Chwyt marketingowyNa Riccore jest napisane że ma dodatek magnezu, może i trochę ma....
co z tego, że ma skoro pijąc razem z kawą jest zaraz wypłukiwany z org.Na ktg leze na boku, na usg tez lekko sie przekrecam. Nie wytrzymalabym dluzej niz 4 minuty w pozycji na wznak... zwlaszcza kiedy malec nie spiTak wiem, ale ja na tym ktg zgiełam nogi w kolanach i tak mi to nic nie pomogło... :-( Muszę najwidoczniej unikać takiej pozycji bo jeszcze urodzę :-)
ja ostatnio zaobserwowalam fajny motywjak sie uloze juz do zasypiania to zaraz agatka sie uklada ... chwile sie powierci i zaraz jest spokoj i spi z mamusia
i rano jest to samo przekrece sie na drugi bok czy na plecy to zaraz mloda sie poprzekreca i znowu sie wygodnie ulozy
i jak za czesto sie wywracam to mnie kopie jak by chciala powiedziec "wez sie w koncu kobieto poukladaj bo chce spac!!"