reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Madziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza

a Ty cos ten teges ?:)
pisalas o cyklach, ja mialam co do zegarka 28 dni i wczoraj byl termin...

Ja raczej nic :rofl2: Troszke czasem plamie i takie czaaaasem delikatne przedokresowe bole. Jak mowisz ze co 28 dni to napewno urodzisz przede mna :-) Wytrzymaj do wigilii a pozniej szalej!

Ja mam z mama dzis piec ciasta ale mamy takiego powera ze od rana ja w szlafroku a i mama jakos sie nie wyrywa do kuchni :-p

Mea a ja se tak pomyslalam,ze jakby chcieli cos ze mna robic jak sie zglosze do szpitala to za tydzien juz bede z moja Dzidziulka:tak::tak::tak: normalnie MASAKRA przeca nie dalej jak wczoraj byla Wielkanoc i myśmy z moim M pracowali nad dzieciątkiem:szok::szok::szok::szok::szok:

mniam...
to moj tez tak robi, ide siku w nocy a on: co sie dzieje???
nic, siku ideee i tak cztery razy na noc
a jak dzis sie cos zaczelo porzadnie to jakos nie byl zainteresowany
ach te nasze chłopy :-D
spoko na luzie :) bedziesz miala kompromis pomiedzy spedzaniem swiat u bartka i u mamy :D

hehe widzielismy w szpitalu takiego delkwenta co zielonego go wyprowadzili z Traktu Porodowego z zakrwawionymi rekami i prawdopodobnie zwichnietym kciukiem :-D:-D:-D my sie smialismy ale Piotrkowi zabawnie nie bylo !!
hahaha nie ze swiętami już ustalone.. na 16:30 do mamy na 18:00 do teściów :)

ja nie wiem ale mój Bartek strasznie spokojnie podchodzi do tego poza nocnym krzyczeniem.. :p
zielony na pewno nie będzie bo go ze sobą nie zabiorę.. :)

reklama
Madziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza
mocna... ja zrobilam taka normalna wrzucialam sobie czekolady zeby nie smierdziala bo mi normalnie kawa smierdzi :) i nie pije,
Allitka bedziesz miec mnie na sumieniu jakby co :-)

Do góry