reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kur........de laski znowu takie pustki, co jest ?
Czy znów podejrzewacie trola pod nowym nikiem :wściekła/y:?
Piszcie coś albo poprośmy moderatorki o otwarcie nowego zamkniętego wątku dla nas. Co Wy na to?
Ja wróciłam myślałam, że za 3 dni to naskrobałyście trochę, a tu nie cała jedna strona :-(
My wróciliśmy do tego gorąca i teraz przynajmniej przez tydzień tu będziemy, mojemu mężowi skończył się urlop i jutro do pracy wraca :-(. Teraz będę miała możliwość częściej do Was zaglądać, ale tu nie ma nikogo i cisza jak makiem zasiał ...

reklama
Marzka283 dobrze wiedziec ze moj Bąbelek jeszcze jednak moze nie jest az tak do tylu za swoimi rowiesnikami. Cwiczymy podnoszenie sie na raczkach i chwytanie przedmiotow bo tez z tym ciezko ale jestem szczesliwa bo widze ze rehabilitacja przynosi jakies tam skutki. Za to cwaniaczek jest z niego nieslychany! dzis krzyczal na mnie, milczal i rozgladal sie po pokoju obserwujac czy go slysze i czy do niego ide :) tez nie lubi lezec i to nie tylko na brzuszku, na plecach tez :) najlepiej mu na rekach.

Kur........de laski znowu takie pustki, co jest ?
Czy znów podejrzewacie trola pod nowym nikiem :wściekła/y:?
Piszcie coś albo poprośmy moderatorki o otwarcie nowego zamkniętego wątku dla nas. Co Wy na to?
Ja wróciłam myślałam, że za 3 dni to naskrobałyście trochę, a tu nie cała jedna strona :-(
My wróciliśmy do tego gorąca i teraz przynajmniej przez tydzień tu będziemy, mojemu mężowi skończył się urlop i jutro do pracy wraca :-(. Teraz będę miała możliwość częściej do Was zaglądać, ale tu nie ma nikogo i cisza jak makiem zasiał ...

Jestem ZA bo naprawdę nie ma już z kim pogadać:tak:

Masakra się tu dzieje:( wszystkie poznikały. No naprawdę zamknięty miał być wrazie pisania intymnych rzeczy a zrobił się drugi główny a ten umiera! Co za bezsens
Witam nową mamę. Ps ja już ugotowana

No to może napiszę co u mnie:) sp[rzątam, gotuję wychowuję synka(tzn kurus domovus pospolitus) ogólnie całym światem są mój Aluś i mąż:) Aleks robi cudne postępy. Gdy raczkuje(i do przodu i do tyłu) to już nie tylko na kolaach ale i czasem prostuje całe nogi jakby chciał wstać:). zabawki zajmują go najdłużej na 3 minuty a potem zabawką jest mamusia. Odpoczynek mam popołudniami gdy jest A. Wtedy dla Alusia mama nie musi istnieć bo świat kręci się wokół tatusia:)

reklama
Do góry