reklama

Grudzień 2011

oj oj oj!!!
watek awaryjny ale jakie miłe wieści, w końcu i tak to musiało nastąpić tymbardziej w przypadku 2 panienek Salsika, oj czekam na fotki maluszkow i wiesci jak i co z mamusia i maluszkami:)

ja miałąm nieciekawa noc, nie wiem czy to mala sie obracala czy cos ale pierwszy raz w tej ciazy wzielam nospe bo bol u samego dołu spojenia był nei do zniesienia, i do tego mała cała noc jak na zlosc sie nie ruszala, ciagle myslalam ze cos sie dzieje, ale na szczescie bol po tabletce przeszedl a mala rano nadrobiła spanie. ufffff
lece uspac malego papa kochane!!!
Sergi ja przy mlodym 4 maja sie smialam ze chce urodzic nastepnego dnia bo fajna data 05.05.10 no i powiedziałąm i miałam:D ;p;p;p

reklama
Wow, aż zaniemówiłam.. :-) No to się zaczęło.. Teraz już polecimy dziewczynki jak domino.. :tak:

A ja sie wyspałam i ciągle chce mi się słodkiego, chyba młody nabiera masy.. :-)

OMG!!! nie miałam neta przez jakieś 2 godz, więc obejrzałam film: Crazy, Stupid, Love :)
Wchodzę, a tu taaaakie wieści!!!!
SALSIK - trzymam kciuki za księżniczki!!! &&& o matko złapałam się na tym, że uśmiecham się do monitora!!! :D

Uff... aż mi się gorąco zrobiło!!! dziewczyny a pełnia nie jest 10 grudnia??? czy ja coś żle zapamiętałam? może 10 tylko pokojarzyłam ;p

A co do dat: :) Sergi 13-12-11 urodziłabyś w moje urodziny ;D u mnie się rodzinka śmieje, że mi może Malutka taki prezent zrobi :)
A mój mąż oświadczył mi się 09-09-09 :)

Ostatnia edycja:
hehe sergi to i rowniez moje urodzinki 13 grudnia tez mi sie podoba :) u mnie w rodzinie dzieci mojego brata(oboje) i moj kamilek maja wlasnie urodzinki w imieniny miesiaca tzw. latwo zapamietac;p;p a teraz zobaczymy.
MamaOskarka, hihi chyba Ci się podwojna robota bucikow szykuje:)

Salsik ja tez mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!
MamaOskara bierz sie juz za te buciki bo chyba sie nie spodziewalas ze czeka cie podwojna robota :-D:-D:-D

Dziewczyny a idzie to jakos "przewidziec" ze wkrotce odejdą wody ???

Dziewczyny wchodzę na forum a tu takie wieści!! Aż mnie ciarki przeszły!! Nie mogę uwierzyć że już się powoli zaczyna.. A ja nie mam nic jeszcze dla Synusia i siebie naszykowane
:szok:

reklama
Tofika, świetne wiadomości z Twojej wizyty! Bardzo się cieszę :) Zdyscypliowałaś się z tą dietą cukrzycową i są efekty. I jeszcze jednego Ci zazdroszczę - pewnie już za tydzień ustalicie datę CC, czyli Twój czas już bliski :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry