reklama

Grudzień 2011

Dziewczynki, ale te zdjęcia to na zamkniętym wątku? Bo swego czasu była niefajna sprawa ze zdjęciami - zboczeńcy je wykorzystywali, moze pasowałoby to na zamkniętym umieszczać?

A pełnia jest owszem jutro, ale często jest to taki okołopełniowy wysyp dzieciaków :) Ja jutro kończę 37. tydzień więc w zasadzie nie miałabym chyba nic przeciwko rozpakowaniu się :D Ale piątek i taka piekna data też może być :tak:

reklama
Na zamkniętym to mało realne... chodzi o to żebyśmy nie komentowały zdjęć w tym wątku, żeby nam rzaden śliczny maluszek nie umknął i każda szczęśliwa mama mogła się pochwalić swoją kruszynką.
Rojku a jaka to była sprawa z tymi zdjęciami?

Rojku myślę że najważniejsze to zachować rozsądek w dodawaniu zdjęć, czyli ABSOLUTNIE ŻADNYCH fotografii w negliżu :no: Ale myślę, że to każda Mama dobrze wie :tak:

Prośba o NIE KOMENTOWANIE wątku ze zdjęciami została dopisana, wydaje mi się, że to dobry pomysł i rozsądny :tak:

Ale wieści!!!
salsik abyś się bidulko nie namęczyła zbytnio:tak:

Ja dopiero teraz. Miałam gościa potem szybko wstawiłam kolejne pranie, rosołek, uspałam Maję i mam chwilkę dla siebie.

MamaOskarka wątek "na sygnale" juz niedługo stanie się naszym jednym z ulubionych wątków:)

Kota dziękuje za info o salsiku:)

Kurcze jak weszłam i zobaczyłam nowe wątki to przez chwilę pomyślałam że pomyliłam miesiące:) Ale jednak to juz listopad i zaczynamy się rozpakowywac:)

MamaOskarka a może będziesz sprzedawała te buciki? Zawsze jakieś pieniążki dodatkowe:) Ja bym chętnie kupiła takie:)

Inka super że wszystko Ok:)

Sergi ja teraz leżałam w szpitalu przez skracająca się szyjke i takie bóle miesiączkowe takie ciągle i lekarz mi powiedział że takie bóle właśnie mogą wskazywać na zaczynający się poród. Nie każda kobieta czuje właśnie takie bóle przerywane. Więc dlatego pod koniec ciąży trzeba bardzo uważać. A u Ciebie jeszcze ta biegunka. Może jednak to Ty będziesz następna:) Chociaż mam nadzieję że jeszcze trochę ponosisz dzidzie w brzuszku:)

Salsik a za Ciebie trzymam mocno kciuki:) Mam nadzieję że poród pójdzie gładko bez żadnych komplikacji a Twoje małe książniczki będą okazami zdrowia:)

Chyba muszę zabrać się za zakupy do szpitala i zacząć pakować torbę:)

wow! Salsiku trzymam kciuki za szybki poród, w końcu będzie podwójny, więc musisz byc dzielna!

No to teraz babeczki ruszymy z tematem porodów że hej!

Ja mam od wczoraj mega bolesne skurcze pachwin, nieustanny ucisk "w dół" i ból spojenia łonowego. Nie wiem jak naturalnie przebiega przygotowanie organizmu do porodu, bo mój pierwszy był wywoływany, więc to troche inna bajka, ale sądze, ze może już tez u mnie cos na rzeczy jest...ale równie dobrze takie bóle moge jeszcze miec przez miesiąc, chociaz chyba chciałabym urodzic do końca listopada...

Dziewczynki trzymam za Was wszystkie kciuki i bedę zaglądać czy są wieści od Salsika:-)

Rojku ja tez jestem takiego zdania jak Ty, jeśli chodzi o zdjecia maluszków na zamkniętym. Po necie śmiga masa zboczeńców, a nie chciałbym znaleźć zdjęcia swojego dziecka na jakiejś podejrzanej stronie, nie mówiąc juz o aferze z pedofilskimi profilami na Naszej Klasie (swego czasu było o tym głośno). Także ja tez zdjęcia swoich dzieci wolałabym umieszczać tylko na zamknietym, mają do niego dostęp osoby tylko z naszego grona, czyli zaufane, a w zasadzie nie sądze żeby kogoś innego powinno to interesować. Oczywiście to indywidualna kwestia każdej z nas, gdzie bedzie sobie zdjecia pokazywać.
Sergee to nie jest tak, że na tych profilach o których pisze wyżej były zdjęcia w neglizu, to były normalne zdjęcia dzieci w pełni ubranych, ale z masakrycznymi podpisami, nie mieściło sie to w głowie po prostu...

Ostatnia edycja:
Dokładnie nie pamiętam o co chodziło z tą aferą, ale to było coś z nk związane.

Wiecie co... tak siedzimy tutaj jak na szpilkach, ale wiecie to pierwszy poród - nie pamiętam, czy ma być CC czy SN, bo jak SN, to może trochę potrwać. Jakiś prowiant sobie przygotujcie, żebyście nie uschły przed monitorami :)

Violett dziękuję :* Dlatego właśnie bacznie obserwuję wszystko i zaczęłam sobie notować, jakie obserwacje mam każdego dnia, żeby wiedzieć co i jak się dzieje i jak szybko postępuje. Chciałabym jeszcze tak z 10 dni chociaż w dwupaku pobyć...

Klariss pomysł Twój i Rojku jest bardzo rozsądny i też byłabym za tym, żeby stworzyć galerię na zamkniętym. Nie szkodzi jednak mieć ją tez tutaj, jeśli któraś mama zechce dodać zdjęcie. Zawsze można dodać zdjęcie Maluszka i pozwolić ciotkom z BB nacieszyć oczy, a np. za dobę lub dwie je usunąć ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry