wow! Salsiku trzymam kciuki za szybki poród, w końcu będzie podwójny, więc musisz byc dzielna!
No to teraz babeczki ruszymy z tematem porodów że hej!
Ja mam od wczoraj mega bolesne skurcze pachwin, nieustanny ucisk "w dół" i ból spojenia łonowego. Nie wiem jak naturalnie przebiega przygotowanie organizmu do porodu, bo mój pierwszy był wywoływany, więc to troche inna bajka, ale sądze, ze może już tez u mnie cos na rzeczy jest...ale równie dobrze takie bóle moge jeszcze miec przez miesiąc, chociaz chyba chciałabym urodzic do końca listopada...
Dziewczynki trzymam za Was wszystkie kciuki i bedę zaglądać czy są wieści od Salsika:-)
Rojku ja tez jestem takiego zdania jak Ty, jeśli chodzi o zdjecia maluszków na zamkniętym. Po necie śmiga masa zboczeńców, a nie chciałbym znaleźć zdjęcia swojego dziecka na jakiejś podejrzanej stronie, nie mówiąc juz o aferze z pedofilskimi profilami na Naszej Klasie (swego czasu było o tym głośno). Także ja tez zdjęcia swoich dzieci wolałabym umieszczać tylko na zamknietym, mają do niego dostęp osoby tylko z naszego grona, czyli zaufane, a w zasadzie nie sądze żeby kogoś innego powinno to interesować. Oczywiście to indywidualna kwestia każdej z nas, gdzie bedzie sobie zdjecia pokazywać.
Sergee to nie jest tak, że na tych profilach o których pisze wyżej były zdjęcia w neglizu, to były normalne zdjęcia dzieci w pełni ubranych, ale z masakrycznymi podpisami, nie mieściło sie to w głowie po prostu...