reklama

Grudzień 2011

Klariss poczytalam, poszukalam i jestem w szoku!!! Matko kochana az wierzyc sie nie chce ze na NK są takie zdjecia :wściekła/y: i nikt nie reaguje:no: Normalnie ja 5 razy sie zastanowie zanim umieszczę zdjecie swojego dziecka w internecie...

reklama
Ale w sumie jakiś folder pt."Albumik" można też dać tu na ogólnym..jeśli któraś z dziewczyn nie będzie chciała wrzucać zdjęć na ogólnym, to może to zrobić na zamkniętym..myslę, że nie trzeba od razu zakładać najgorszych scenariuszy, no i jak któraś pisała - nie dawać zdjęć na ogólnym np.w negliżu, czy bobaska w wannie..

Zgadzam się z Maxwell, w 100%. Z zamkniętym jest ten problem, że o nim zapominamy, bo nie ma info, że ktoś napisał coś nowego ;)

Nie wiem jak tam Salsik, ale u nas bliźniaki = cesarka. Więc może jest już po i odpoczywa. W każdym razie czekamy na wieści.. :-D

A ja się dziś wyjątkowo dobrze czuję.. Aż się boję, że to cisza przed burzą :szok:

Witajcie, ciężko was nadrobić choć zaglądam codziennie.
To i ja czekam na wiadomość od SALSIK. aż zazdroszczę też bym chciała już zacząć się rozpakowywać, z dnia na dzień u mnie coraz gorzej.
Ale się zdenerwowałam, godz opóżnienia i godz robienia zęba u mojej siostry, ogólnie nie rozumię po co ja musiałam z nią tam siedzić dziewczyna prawie 17 lat a oni potrzebują kogoś by z nią był, jeszcze w między czasie odebranie małej z przedszkola i czekanie z nią w tej przychodni. Kacperek tak się wypychał w brzuszku aż z bólu prawie wyłam i z nerwów z dentystką się pokłóciłam. Teraz odpoczywam trochę a rano też mnie pobolewało jak na miesiączkę. Już wtorku nie mogę się doczekać i kolejnej wizyty z USG i temat porodu będę wałkować, pewni pani doktor będzie chciała ustalić termin cc jeśli nic w ciągu 3 tygodni nie zacznie się naturalnie dziać. Ogólnie dziś wielkiego doła mam i płakać mi się chce.

Rozumiem dziewczyny te które są za i te które są przeciw tym zdjęciom, jest to normalne, bo przecież martwimy się o Nasze pociechy.Uważam jednak, że nie należy popadać w paranoję z tego powodu i zakładać, że z tymi fotkami stanie się coś złego.
Jak słusznie zauważyły niektóre z Was, należy zachować zdrowy rozsądek.
Jak najbardziej popieram Klariss, pomysł również dobry, w końcu same tworzymy to Nasze forum i zdanie każdej z Nas powinno brane być pod uwagę. Myślę że wspólnie znajdziemy najlepsze rozwiązanie dla Nas i Naszych maluszków.
Tylko Nasza Sergi będzie przez nas miała troszkę więcej pracy ale myślę, ze nam to wybaczy;-).

No to mamy chyba sprawę zdjęć rozwiązaną :)
Te, które mają ochotę, umieszczają fotkę na otwartym. Te, które się obawiają, albo chcą zamieścić więcej zdjęć, ewentualnie zamieszczać je później, jak dziecko będzie rosło, na zamkniętym tworzą swój własny wątek z fotkami - tak jak sugeruje Klariss. Sądzę, że to rozwiązanie powinno satysfakcjonować i zabezpieczać interesy każdej z nas :)

BTW pamiętajmy, że każde zdjęcie z neta może być wykorzystane nie tak, jak byśmy chciały - również zdjęcia naszych brzuszków itd. Nie możemy jednak popadać w paranoję, bo nie dałoby się żyć ;)

Ostatnia edycja:
No ja tez kurcze stwierdziłam, że trzeba dopiąć torbę na tip-top, bo do tej pory mam spakowaną większość rzeczy, ale to chyba pasowałoby mieć już dopięte na ostatni guzik, żeby potem się nie denerwować. I porobić "paczuszki" na kolejne dni :sorry2: coby małżonek się nie stresował i nie pozabierał nie to, co trzeba.

Salsik pewnie biedna się tam męczy. Pamiętam ostatnio tak około 5 miesięcy czekałam na wieści od koleżanki i trochę poczekałam :) paręnaście godzin!

reklama
Witam!!!!!!!!!!!!!
wchodze na bb a tu przed oczami..
na czeno NA SYGNALE !!
GALERIA MALUSZKA..
ROZPAKOWANEE ???
i az nie uwierzyłam ze to my Grudniowki:):):):)

Salsik trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry