reklama

Grudzień 2011

Freiya - współczuje takich tesciów:baffled:cóż powiedziec , musisz jakos wytrwac do tej niedzieli,zrób sobie meliske,i olej wszystko,moze nie bedzie tak zle.Pamietaj ze masz M który sie wspiera i to duzy plus, trzymaj sie kochana,a jak bedzie Ci smutno pisz na BB :-)
Aga7602- dzieki za info na temat IMIdz ,jade w przyszłym tyg. zalozyc karte do szpitala moze sie zapisze na KTG.
2701...- juz wczesniej czytalam o Kasi-tragedia.
Izi85 -- :-D:-D:-D Ci faceci.... .Jesli chodzi o ciezkie oddychanie to tak jak u Koty przy lezeniu i jak siedze na krzesle w kuchni ciezko mi zlapac oddech.
Kasia2011- witaj kochana i czuj sie jak u Siebie :tak:widze bidulko ze tez masz przezycia za soba:no:córeczka śliczna.
Mła - kochana powinnas przemówienia pisac:-Djestes niesamowita.

A ja po 2 kawałkah serniczka:zawstydzona/y: , powiem wam ze nawet smaczny wyszedl taka pianka (nie zbity)no i chyba Alankowi smakowal bo sie zaczal troszke rozpychac:-). M jeszcze walczy z dzwiami zaraz go zawolam na ciacho i ciepla herbatke:tak:

Koszule do szpitala dzis popralam , jutro prasowanie i dalszy ciag pakowania,prasowania i prania:nerd:
-

reklama
A ja sobie pospałam teraz:szok:
Kurcze i dzisiaj z kina nici, bo teściowej...się nie chce do nas przyjechać dzisiaj i to nic, że mój by po nią zajechał autem:wściekła/y:..trudno..ale dzięki za rady z wyborem filmu:tak:
Witaj Kasiu na Grudniówkach..zdjęcie córci boskie!!:-)
Freiya, nie przejmuj się i tak jak pisze Kota, olej ich i się po prostu połóż w innym pokoju - masz do tego pełne prawo..przecież nie będziesz przy nich skakać na ostatnich nogach!!
Izi - hihihi, nieźle musiało to wyglądać..ja miałam tylko ciut podobną sytuację. Urodziłam Marysię 25 listopada, a 29 listopada wracaliśmy do domu..Przywiózł mi Seba na moją prośbę taką brązową tunikę..ja zapomniałam mu powiedzieć, że noszę pod nią koszulkę (bo ma dekolt do pępka..no i przywiózł - a ja, jak się przebrałam, to stanik na wierzchu..Od razu kurtkę zapięlam do samej góry i tak w szpitalu się zgrzałam że szok:tak:
Kota - śnieg???:szok::wściekła/y:

Phelnia nie martw się cholestaza to w szczególności stopy i dłonie ja jestem świeżo po kontrli cholestazy i jest ok a brzuch swędzi mnie ostatnio mega więc nie musisz się martwić
Kota ja mam to samo mały kręci się i wierci i nie mogę oddychać mam wrażenie że albo poszedł wyżej albo urusł bo i zgaga się pojawiła:angry:

Freyia nie martw się podzielam opinie dziewczyn ty się nie stresuj a M niech zabawia gości masz jakieś prawa więc głowa do góry podejrzewam że tu większość dziewczyn przepada za swoimi teściami ja dołanczam się :baffled:

Mła jesteś najlepsza :-D jak się nie odzywasz zbyt długo to tęsknię:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Dziewczyny, jeśli macie TVN24 to włączcie i zobaczcie co się dzieje na Placu Konstytucyjnym w Warszawie... Wstyd i skandal!!! :wściekła/y:

Rozróby w Warszawie. Policja użyła armatek wodnych - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 11.11.2011

masz racje wstyd:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tak na szybko bo lecimy zaraz na występy mojej córci. Powiem tylko tyle że w sumie od 3 w nocy mam bolesne skurcze, które olewają sobie nospę.
Do tego nieszczęść ciąg dalszy ale napisze jak wrócimy z występów.

maxwell, ale się usmiałam z tuniki :-D no uwielbiam tych naszych facetów, zaraz wszystko sprawdzę, czy dobrze naszykowałam dla M., żeby mi jakiegoś numeru nie odwalił hehe
ja też nie chcę śniegu!! niech nasypie przed samymi świętami dopiero, w sumie na październk też zapowiadali i się nie sprawdziło, więc jest nadzieja ;-)

sergi, ja w święta czy państwowe, czy kościelne, wolę nie oglądać wiadomości, w naszym uroczym kraju zawsze są wtedy jakieś rozróby :baffled:

Agapa... Oj, jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich... Masz Ci los! :-( Trzymaj się w dwupaku i koniecznie odezwij jak wrócisz! :yes:
Kota cos w tym jest, zawsze "z okazji" święta dzieją się różne cyrki... :baffled:

Gosia
kochana, mam prośbę o nie pisanie postu pod postem, poczytaj proszę tutaj o tym: https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2011-f409/nowa-na-forum-bb-zapoznaj-sie-z-regulaminem-53006/
Nic się nie stało, ale trochę roboty później jest z łączeniem ich no i nieczytelnie się robi... Dopiero by było, jakby każdy tak pisał... ;-)

Brzuch mnie też swędzi, właśnie ponoć skóra się rozciąga. Ciekawe jak to bedzie z rozstepami:> pojawiły sie juz komuś? Ja narazie nie mam ani jednego, brzuch samruje ale nie regularnie niestety;/ a jak z tym u Was?

Brzuch mnie też swędzi, właśnie ponoć skóra się rozciąga. Ciekawe jak to bedzie z rozstepami:> pojawiły sie juz komuś? Ja narazie nie mam ani jednego, brzuch samruje ale nie regularnie niestety;/ a jak z tym u Was?

U mnie się pojawiło kilka malutkich na "spodniej" stronie brzucha - od góry ich nie widać ;-) Pojawiły się dopiero niedawno, ale sama sobie winna jestem bo się nie smaruję niczym... :no: ;-)

reklama
Ja tak na szybko bo lecimy zaraz na występy mojej córci. Powiem tylko tyle że w sumie od 3 w nocy mam bolesne skurcze, które olewają sobie nospę.
Do tego nieszczęść ciąg dalszy ale napisze jak wrócimy z występów.

agapo droga nie strasz, nie strasz i jak najszybciej zdaj relację!!
oby te skurcze minęły!
Freiya popieram kotę, w razie czego zamknij się w drugim pokoju i nie wychodź! szkoda Twoich nerwów!!

ja właśnie odprawiłam M i jego rodziców ze szpitala i mam zamiar trochę odpocząć ale nie wiem czy się uda, bo przyjechał facet mojej sąsiadki i zaczęło się- narzekanie na wszystko i wszystkich... :szok::angry::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry