R
rojku
Gość
mamoOskarka to pewnie jesteś dumna jak paw
Ja mam taką przywarę - słomainy zapał i zawsze mi brakowało samozaparcia, żeby się nauczyć grać na jakimś instrumencie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i chyba trzeba będzie kogoś jeszcze "zatrudnić" w roli kierowcy bo nie wiem czy mój M udźwignie to nerwowo! mimo że taki twardziel...
biedny M. haha
;-) Dawno nie widziałam dobrego polskiego filmu, a tu pozytywne zaskoczenie
..Po powrocie niespodzianka, teściowa uśpiła Marysię, więc mamy już luzik. Seba właśnie pojechał zawieźć mamę do domu, a ja szybciutko nadrabiam..dziewczyny, ja aż się boję moich bluzgów, jak poród się naprawdę zaczniebiedny M. haha
strasznie się nie mogę doczekać zdjęć córeczek Salsika, pewnie są tak rozkoszne, że się popłaczę ze wzruszenia!
jakieś przeziębienie robi podchody, żeby mnie rozłożyć w łóżku, więc idę walczyć, oby skutecznie!

Hihi, dobrePierwszą miałam cesarkę, drugi poród był naturalny. Niestety na męża nie mogłam liczyć bo on mdleje nawet przy pobieraniu krwi;-) a chłop jak dąb 190 wzrostu;-). W tej sytuacji zostałam sama na sa;i porodowej w związku z czym nie miałam żaaaaadnych zahamowań.
Pamiętam, że jak przychodził skurcz, wkladałam łeb w poduszkę i się darłam " o qrwa oooooooo qrwa za jakie grzechy!!!!" :-) No i tak przez kilka godzin co kilka minut![]()
..nie no, mój wytrzymał i był bardzo dzielny.. Za to ja pod koniec krzyczałam, że "chcę do domu", "ja już nie chcę rodzić" i tego typu bezsensy
:-)..