Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic tylko sie cieszyc taka checia za strony brata i tatyMła mój brat chociaż ma 18 lat, to zapowiedział, że to on będzie oglądał z Karoliną bajki, a śmiać mi się chciało jak mój tata mówi, że on też się przyłączy. Także moje dziecie ma kompanów do bajki![]()
ale mnie to nie zdziwiło bo różne sie słyszy historie a serio człowiek głupieje z bólu mój M myślał że będę kleła na niego co nie miara mówił że był przygotowany a ja zadziwiłam i siebie i jego byłam potulna jak baranek i słuchałam go cały czas tak kochanie.... i tp w życiu tak kolorowo to on ze mną nie ma
ale poród jest czymś co może nas zaskoczyć

dziś i tak na nią narzekać nie mogę było super tylko cały czas że tęskni za tatą i chce buziaki itp. a na koniec jak powiedziałm że jest w pracy i niedługo przyjdzie to wyszła z łóżka wzieła swoją maskotkę usiadła przy swoim stoliczku i mówi "to ja poczekam" tak mnie to rozbawiło bo M będzie po 22 dziś dopiero w domu dała się przekonać i poszła spać uffff

a wiem,że za szybko nie wyjdzie) to dziś znów boli mnie brzuch :-