dorotar110
Fanka BB :)
ROJKU mi też się wydaje mały spory tym bardziej, że Amelka jak się urodziła to miała tylko 2,900. A Ty na którego termin???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale szczerze powiem, że jestem słabiuteńka
..nadrobię Was jutro, bo dzisiaj wysiadam
. Więc muszę ją okiełznać bo zaczyna się znęcanie nad moją siostrą, wie że z nią może sobie pozwolić na głupoty. 

ale myślę, że przy obecnym tempie wprowadzania wszelkich reform to tak czy siak wszystkie się załapiemy na tego tysiaka, nie wierzę, że od 1 stycznia nagle zakręcą kurek z kasą. damy radę!!
leżę już w łóżku, M. zrobił mi kolację, skurcze minęły, boli mnie tylko wszystko w środku, w głębi i czuję mocny nacisk na szyjkę i na biodra, nie umiem się zgiąć w pół! nie wiem, czy mały się przymiarza do kanału rodnego, czy coś innego się tam dzieje. Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że dotrwam do niej w dwupaku, boję się iść spać, ale nie panikuję, zaraz się właduję do wanny na wieczorny relaks..

lektura niesamowita, a jak sie uśmiałam
Troche czytania było
jeszcze musze wrzucić klapki japonki,pod prysznic szlafrok i jakies pierdółki...