reklama

Grudzień 2011

Phelanio, z tym pakowaniem poczekam jeszcze na inne maruderki. W piątek ma wpaść moja przyjaciółka i wybrać mi zestaw ciuszków na odbiór ze szpitala :) No i oczywiście trzymam & Kłóć się o fotkę! :))))

reklama
jestem i ja wieczornie po przeczytaniu tego tomu:-D
ja dziś na listach z M byłam bardzo polecam super film rozczuliłam się ... polecam

asieńka a może ciśnienomierz zwariował a nie ciśniene bo czuła byś to chyba odpoczywaj będzie dobrze

Gratulacje udanych wizyt dziewczyny
:tak:

dorator niebardzo rozumiem dlaczego masz mieć CC nie mogą wywołać skurczy oksytocyną bo zależało ci na porodzie SN??? a pozatym to jeszcze czas ja mam jeszcze 19 dni do terminu i narazie nic jeszcze lekarz mi nie powiedział????

Sergi nie wiedziałam super rękodzieła !!!

Kota ty nie strasz!!! się nasłuchałaś w tej szkole że aż sie zaraziłaś jeszcze masz czas:szok:

Mła jak tam spakowana :-D bo i M i BBciotki i nie dajesz się przekonać:-D

Witam nową mamusie

a teraz drogie Panie Moderatorki coście porobiły, że od kilku stron pojawia się na początku każdego posta
Odp: Scalanie

a do tej poty było Grudzień 2011 ???? :sorry: a może to któraś z nas ? ale chyba mało prawdopodobne :-D

haha po moim śledztwie już wiem i znalazłam winną, pojawiło się to po poście Dorotar i edytowanym przez naszą nową Moderatorkę :)

Ostatnio edytowane przez Mła : Dzisiaj - 18:33 Powód: Dorotar, połączyłam Twoje posty. Staraj się nie pisać dwóch pod rząd. Pod każdym postem masz funkcję "edytuj", która pozwoli Ci coś zmienić lub dodać.

Ostatnia edycja:
Hejka!:-)
ja po trzecich zajeciach w szkole rodzenia... jakos wytrzymalam choc pupsko boli.... a tu 3 godziny siedzenia...., na szczescie dzis bylo w miare ciekawie - przeglad szpitali w miescie....
Dziewczyny, gratulacje po udanych wizytach!:tak:
Tez mysle, ze musze sie jakos spiac i urodzic w tym roku, bo pierwsze becikowe i od razu mialoby przepasc... niedoczekanie!:no:
Milego wieczoru i stosunkowo udanej nocy!

ucichły mi te skurczybyki po kąpieli... chyba moje przepowiadacze stają się po prostu bolesne i już, zobaczymy co gin powie na jutrzejszej wizycie. oby tylko z Kubinkiem było wszystko ok.

dostaliśmy na SR dzisiaj mnóstwo gazet, ulotek i innych pierdółek do czytania, jak przez nie przebrnę do jutra i znajdę coś ciekawego i wartego podzielenia się, to przeklepię do naszego watku o SR :)

dziewczyny, jak Wasze apetyty wieczorne, jakieś specjalne zachcianki?
ja właśnie wypiłam czarne Frugo, ale to jest dobre :)

Ja się witam dopiero z wieczora :) Cały dzień byłam jakoś zalatana, albo M wyganiał z komputera i dopiero teraz mam chwilę na BB w reklamie przepisu na życie. ;) Nie idzie nadrobić was z całego dnia! :szok:

Chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj śniło mi się, że Kota miała prowadzić jakąś galę we Wrocławiu i dostać tam jakiś medal za najlepsze małżeństwo i miałyśmy tam wszystkie jechać na tę galę, ale to było strasznie daleko, na szczęście okazało się, że TVN będzie to transmitował na żywo. :-D:-D

Jutro po południu mam usg żeby sprawdzić jak tam moje nieszczęsne AFI, trzymajcie kciuki, żeby nie było poniżej 5. :)

reklama
Chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj śniło mi się, że Kota miała prowadzić jakąś galę we Wrocławiu i dostać tam jakiś medal za najlepsze małżeństwo i miałyśmy tam wszystkie jechać na tę galę, ale to było strasznie daleko, na szczęście okazało się, że TVN będzie to transmitował na żywo. :-D:-D

:-D:-D:-D ale by był super zlocik brzuchatek!!!
przeczytałam to M. i jaki zadowolony teraz siedzi hehe, ach ta męska duma :-D

trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze badanie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry