Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje, ze po urodzeniu będzie taki grzeczny. A teraz lepeij niech mnie tak już nie straszy, bo i tak mam sporo zmartwień. Mój M. zadzwonil ale skończyło się niezbyt miło, bo oczywiście on sie stara a ja tego nie doceniam i tylko mysle o przyszłosci i się nakręcam że nic nam nie wychodzi. Ahh, już nic mnie bardziej nie dobije. Może to głupie, ale zazdroszcze wam takiego poukładanego życia.. Jesteście mężatkami, budujecie domy, albo przynajmniej razem mieszkacie, a my jestesmy w takiej sytuacji ze tylko siąść i płakać.
Mła dzięki wielkie nie będę ci kłopotu robić jutro przed lekarzem sobie podjadę 
faceci tacy są ale bez nich też smutno i nie ma idealnych par JA NIE ZNAM!!!!!! więc głowa do góryU nas na SR mówili, że herbatka z liści malin dopiero od 37 tc. Podkreślali, żeby nie zaczynać wcześniej.

Myślałam ze zamówię z internetu, ale chyba raczej mi sie nie opłaca, bo wanienka + transport wychodzi to co w sklepie, wiec nie ma co cyrkować, tym bardziej ,że jutro będę w okolicach takiego wielkiego sklepu z art dziecięcymi, więc kupię. Tych zakupów dla małego nie ma końca.. Ale zasługuje na wszystko!