reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

reklama
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic :zawstydzona/y: znow skurcze lapia wiec lezei pewne zaraz zasne :baffled:

Izu, dagne trzymam kciuki za zwierzatka!
Maxwell, goska, freyia ja proponuje dzis w nocy bo mnie ta zabawa w skurcze juz meczy :angry::crazy:
Agapa cisze sie, ze z paluszkiem corci lepiej:tak:
I to chyba na tyle bo padam ze zmeczenia :baffled:

Udanych wizyt jutro i spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
MamoOskarka, sugerujesz, że produkuję posty na sztukę??? :/ ;)))))) Śpij dobrze, bo miałas dzisiaj intensywny dzień :)

Łysa, trochę cierpliwości, Kochana! Ja się dzisiaj zastanawiałam, dlaczego właściwie zaczęło mi się spieszyć. W dużej mierze to Wasza zasługa. Wy chcecie, a ja, jak to cielątko, za Wami ;) No i kiedy widzę maleństwa, chciałabym już mieć przy sobie to wyjątkowe, bo tylko moje :) Z drugiej strony mogę jeszcze przesypiać całe noce, wychodzić z domu kiedy chcę itd. Postanowiłam więc być cierpliwsza i znosić to, co mi dzień przynosi :)

Ja już mówię dobranoc, skoczę jeszcze do wanny, ale pewnie po kąpieli już nie będę na komputer włazić także do jutra!

Mła ja też czekam cierpliwie i mówię, że mała jak chce to niech wyskakuje, a jak chce sobie siedzieć to niech siedzi tylko, jestem strasznie niecierpliwa bo chciałabym wiedzieć kiedy to będzie! Tu jednak planowe CC ma przewagę bo zna się dzień i godzinę. :-D

witam nową kobietkę karolca:)

ja tylko na chwilkę napisać dobranoc
słodkich snów kobietki
już zbiłam ciśnienie więc może usnę jak skurcze mnie nie dopadną :p

ps ...jejku stopy mi napuchły mam dwa balony nawet kostek nie widać:(

Hej laseczki,

Wpadłam tak chwileczke ,M zabrał mi laptopa i grał z kolegami w jakies samochody:baffled:dopiero co go odzyskalam:no:Ogólnie bylismy w domu dopiero ok 21.00 tak nam sie zeszło ze wszystkim i jestem padnieta -ale wizyta sie odbyla i jest opisana w odpowiednim Watku:tak:Pytalam sie Ginka o te wiazadla,spojenie on powiedzial ze to juz normalne pod koniec ciazy i moze byc tylko gorzej:szok:to mnie pocieszyl .... :nerd:Zasugerowal mi ze dobrze by bylo jakby w przyszlym tyg zaczal sie poród:szok:maly juz jest na tyle rozwiniety ze da sobie rade:-)Byl w szoku ze moj Gin mnie nie wyslal na KTG od 36.tc bo ogólnie powinnam miec robione ze wzgledu na cukrzyce 2 razy w tyg.

Z tego wszystkiego pojechalam odrazu Na Kasprzaka (weszlam do Budynku B) i Pytam sie jakiejs młodej siksy w rejestracji , (która juz byla sama bo wszytkie poszly do domu:szok:godz 17.00)jak wyglada sprawa z KTG ,ze mam cukrzyce itd gdzie mam sie zgłosic itp. a ona do mnie mowi zebym jutro o 9 rano zadzwonila do poloznych (podala nr) i sie spytala czy jest taka mozliwosc czy mnie przyjma:no:Jak ona powiedziala" Ciężarna z Ulicy" no poprostu myslalam ze rozniose ta lalke:angry:To ja mam dzwonic i sie pytac czy wilemozni Panstwo mnie przyjma , maja tam wybrane osoby???!!! Bede jutro dzwonic o 9 jak te polozne zaczna cos kombinowac to bedzie awantura , na 100 fajerów:angry:Człowiek placi skladki ,chorobowe,ubezp a tu takie akcje ...myslalam ze wyjde z Siebie i wstane obok

I mam pytanko do dziewczyn które tam rodza Agapa, Aga7602 co robic w takiej sytuacji? zadzwonic napewno zadzwonie rano.Kurcze zalezy mi na tym szpitalu bo tam sa specjalisci , no i z ta cukrzyca ...

Agapa - dobrze ze Wiki wszystko ok
Karolca - witaj

I jeszcze cos mnie brzuch pobolewa tak na @@@@:-(

Ide dziewczynki sie polozyc
Jutro sie odezwe jak wyszla sprawa z tym moim szpitalem:no:

Buzka

Agapa super, że przeszczep się przyjął

Gosia ja już z malinami dałam spokój, teraz na oeparolu jadę :D

Mła po Tobie-chodzącym rozsądku bym się nie spodziewała, że odwala za kogoś robotę :) Kto jak kto, ale Ty potrafisz odpowiednio wszystko ująć w słowa!

Ja dziś byłąm na "Listy do M" z mężem, mamuśka i siostrą i wszyscy się uśmialiśmy i upłakaliśmy :) Oczywiście przez siedzenie w kinie i to, że mało leżałam zamiast kostek mam balony, ale już się kłądę i mam nadzieję, że do jutra przejdzie.
Dobrych snó i ja też spadam!

reklama
Phelania- mnie wlasnie lekarz poslal tam na ktg z powodu cukrzycy i dlatego juz teraz chodze tam 2 razy w tygodniu ale ja jak poszlam to moj gin zadzwonil na IP ze ja przyjde na ktg,

Tak sie zastanawiam co powinnas zrobic-ja bym pojechala na IP nawet jutro- sciemniła im ze przyszlas na ktg bo dzisiaj sie zle czujesz i slabiej czujesz ruchy maluszka-powiedziec tak zeby Cie nie odeslali no i oczywiscie dodac od razu ze masz cukrzyce, musza Ci zrobic ktg, a potem pewnie każa Ci przychodzic na ktg do polikliniki(tak nazywaja taki niebieski budynek) inaczej tez sie nazywa budynek Lipsk
Daj znac co jutro zalatwilas, trzymam kciuki

Do góry