agapa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Nieśmiało pytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona??
Widzę że już cię przyjęłyśmy

Mnie znowu łapią skurcze, na szczęście delikatne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny. Nieśmiało pytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona??

znow skurcze lapia wiec lezei pewne zaraz zasne

dopiero co go odzyskalam
Ogólnie bylismy w domu dopiero ok 21.00 tak nam sie zeszło ze wszystkim i jestem padnieta -ale wizyta sie odbyla i jest opisana w odpowiednim Watku
Pytalam sie Ginka o te wiazadla,spojenie on powiedzial ze to juz normalne pod koniec ciazy i moze byc tylko gorzej
to mnie pocieszyl ....
Zasugerowal mi ze dobrze by bylo jakby w przyszlym tyg zaczal sie poród
maly juz jest na tyle rozwiniety ze da sobie rade:-)Byl w szoku ze moj Gin mnie nie wyslal na KTG od 36.tc bo ogólnie powinnam miec robione ze wzgledu na cukrzyce 2 razy w tyg.
godz 17.00)jak wyglada sprawa z KTG ,ze mam cukrzyce itd gdzie mam sie zgłosic itp. a ona do mnie mowi zebym jutro o 9 rano zadzwonila do poloznych (podala nr) i sie spytala czy jest taka mozliwosc czy mnie przyjma
Jak ona powiedziala" Ciężarna z Ulicy" no poprostu myslalam ze rozniose ta lalke
To ja mam dzwonic i sie pytac czy wilemozni Panstwo mnie przyjma , maja tam wybrane osoby???!!! Bede jutro dzwonic o 9 jak te polozne zaczna cos kombinowac to bedzie awantura , na 100 fajerów
Człowiek placi skladki ,chorobowe,ubezp a tu takie akcje ...myslalam ze wyjde z Siebie i wstane obok